MARTEN RUNOW ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNINGJE

Különleges dolog történt: Marten Runow értékesítési tréninget tartott Budapesten! Először, és könnyen lehet, hogy utoljára. Szokatlan ez tőlünk, hiszen a személyzetfelvételben és az emberek kezelésében szoktunk segíteni.

MIÉRT ÉRDEMES AZ ÉRTÉKESÍTÉST IS MARTENTŐL TANULNI?

Martennek volt egy álma, és ezt eladta a fél világnak. Megálmodta a Performiát, és értékesítette az ötletet 5 kontinensen, 38 országban. Egyébként közben képzett és vezetett is értékesítőket. Ezt a képzését már sok országban sikerrel tartotta meg, most végre hozzánk is eljött vele.

VÁLTOZTASD MEG AZ ÉRTÉKESÍTÉSED ALAPJAIT – SZERETNI FOGNAK AZ ÜGYFELEK

Mi valójában az értékesítés? Mit csinál az értékesítő? Miért értékesítünk?
Mielőtt az értékesítési technikákkal és módszerekkel foglalkoznál, ezeket az alapvető kérdéseket kell tudnod megválaszolni.

Marten Runow-tól tanulunk az ügyvezetésről és értékesítésről. A Kasza Nap-i előadásomat már az első egy óra alatt tanultak alapján át fogom írni.
Kasza Tamás

Lezárási specialista

DE MIÉRT KÉNE AZ ALAPOKTÓL KEZDENI AZ ÉRTÉKESÍTÉST, AMIT 15 ÉVE CSINÁLSZ?

Remek magyar tréningek vannak baráti áron, ahol értékesítési technikákat lehet tanulni. Ezek nagyon hasznosak, és nagyon jól jön, amikor elő tudod rántani őket a farzsebedből. Viszont nem ezektől lesz valaki sikeres értékesítő. Ahogy egy festőművész sem attól lesz korszakalkotó, hogy új ecseteket vesz.
Ha nincs meg az az alap tudás, hogy mi az értékesítés, és ki az értékesítő, akkor az összes értékesítéssel kapcsolatos eszközzel és technikával kártyavárat építünk.
Ezért fordul elő gyakran az a szituáció, hogy az értékesítő megtanulja a tuti technikákat, használja is őket szorgalmasan, és mégsem gyűlnek a szerződések. Nem érti: miért nem működik ugyanaz az értékesítési technika, ami másnak igen? Na, erről beszélt Marten.

KINEK SZÓL MARTEN RUNOW ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNINGJE?

  • minden cégvezetőnek
  • minden értékesítési vezetőnek
  • minden értékesítőnek
  • mindenkinek, aki ügyfelekkel van kapcsolatban: ügyfélszolgálatos, projektmenedzser, bolti eladó

Különösen ajánlom a tréninget, ha vezetőként át akarod adni a munkatársaknak az értékesítés stafétabotját, ha magad helyett ki akarod nevelni a profi értékesítőket, hogy Te tudj a vezetői feladatokra koncentrálni.

ÚJ STRATÉGIAI DÖNTÉSEKET FOGSZ HOZNI

Garantálom, hogy a tréning közben és után fontos döntéseket fogsz meghozni. Nem csak arról, hogy milyen feladatot adj ki egy munkatársadnak, hanem az egész cég jövőjéről, működéséről. Azért tudom ezt ilyen biztosan, mert a képzés anyaga ennyire gondolkodásmód formáló.

MINDEGY MIRŐL BESZÉL MARTEN, ÉN JÖVÖK!

“Mindegy miről beszél Marten, én jövök!” – ezt mondják nekem a legtöbben, akik már voltak legalább egy Marten képzésen. Ha Te még nem voltál, mindenképpen gyere, mert nem csak tudást kapsz, hanem életre szóló élményt! Ha már voltál, akkor tudod.

Marten tréningei zseniálisan vannak felépítve:
– mindig a legforróbb és legfontosabb aktualitásokról tartja a tréningjeit
– végighalad egy témán A-Z-ig, olyan alapossággal, hogy ha valaki még nem is foglalkozott azzal akkor is szakértővé tud válni és teljes megértést tud szerezni
– sajátos stílussal ad elő, olyan mint egy színész, így emlékezetes és megegyezhetőek az adatok
Ha nem voltál még Marten tréningjén, akkor itt az idő! Jelentkezz, mert ezt nem szabad kihagyni, ezt át kell élni!
Dessislava Dimitrova

Ügyvezető, AlphaSonic Kft.

MIKOR ÉS HOL LESZ?

Tantermi képzés, időpont előzetes egyeztetés alapján.

A tréninget magyar tolmács kíséri.

A TRÉNING ÁRA

1 fő esetén: 212 850 Ft + ÁFA/fő
2 fő esetén 5% kedvezmény: 202 208 Ft + ÁFA/fő
3 vagy több fő esetén 10% kedvezmény: 191 568 Ft +  ÁFA/fő
Ismétlő ár: 106 425 Ft + ÁFA/fő

 

JELENTKEZZ ITT: