Építsd fel a csapatod!

Tréning vezetőknek

Csak egy jó csapattal lehet elérni a nagy célokat!

„De az emberekkel folyton csak a baj van!”
Baj az, hogy nem találjuk a megfelelő munkaerőt, vagy ha megtaláltuk, akkor egy idő után „elromlik” és meg kell, hogy váljunk tőle. De a legnagyobb szívfájdalmunk az, ha olyan kolléga adja be a felmondását, akit még hosszú évekig magunk mellett akartunk tudni.
Így aztán elég nehéz felépíteni egy stabil, lojális és profitot termelő csapatot.

De látunk olyanokat, akiknek mégis sikerül.

Az ügyvezetők jó szakemberek, de nem profi HR-esek!

Emlékszel még, hogy hány évet tanultál ahhoz, hogy a saját területednek a szakértője legyél? És ezzel szemben a HR területet mióta tanulod?
A helyzet az, hogy, most vezető is vagy. Nem csak a szakmádhoz kell értened, hanem a vezetésed tárgyához, az emberhez is. Ezt nem tudod megúszni, ha már céget alapítottál.
A jó hírem az, hogy ezt a hiányosságot lehet pótolni és ha sikeres akarsz lenni a csapatépítésben, akkor pótolni is kell!

Ez a tréning egy különleges vezetői képzés, ami megtanítja:

Hogyan találd meg és vedd fel a legjobbakat

Segít megérteni, hogyan tudod megtalálni és kiválasztani azt a cégetek számára megfelelő munkatársat, aki valóban el tudja érni a kívánt célkitűzéseket és eredményeket. Fontos tudni, hogy mit keressünk a jelentkezőben, hogy pontosan ki tudjuk értékelni a róla kapott információkat és benyomásokat.

Hogyan tartsd meg őket azáltal, hogy tudod kezelni a különböző embertípusokat

Nem elég megtalálni és megnyerni egy jó munkatársat, meg is kell tudnunk őket tartani. A különböző emberek más és más kezelést, más kontrollt kívánnak. Egy sikeres vezető képes kihozni a csapatából a legjobb termelést, és ez által magasan tartja a morált.

Milyen témákat érintünk a tréningen?

Akik már elvégezték ezt a tréninget

A jellemvonások megismerésén kívül nagyon élvezetes és s szórakoztató előadás volt. Az az érzésem, amikor puzzle-el játszunk. Rakosgatjuk össze a darabkákat, aztán összeáll a kép. Amiről el tudod dönteni, hogy tetszik vagy nem, jó-e vagy sem. A legfontosabb számomra mégis az érzelmi skála megismerése volt. Ez alapján fogom figyelni az embereket, és akit lehet, húzok majd felfelé. Szeretnék szakértőjévé válni annak, hogy kiszűrjem a termelő embereket, hogy egy harmonikus, jól működő, sikeres csapatot tartsak össze / hozzak létre. Megkaptam hozzá a segítséget. Köszönöm szépen, hasznos volt.
Fekete Ibolya
Ügyvezető, Color Key Pro s.r.o
Elkezdtem megérteni, hogy az egyes kollégák, emberek a környezetemben miért viselkednek úgy, ahogy. És én miért viselkedek egy-egy helyzetben úgy, ahogy. Ez nem egy megjósolhatatlan dolog, hanem egy teljesen logikus okokon alapuló tudomány. Úgy gondolom, hogy rövid idő alatt bizonyította a rendszer a működőképességét, így nem szeretnék a rendszer használata nélkül embert alkalmazni a cégben. Úgy érzem most magam, mint amikor kipróbál az ember egy új, hatékony és jó üzemanyagot a kocsiba, ami beválik. Ezt követően miért töltenék bele mást?
Papp Dániel
Tulajdonos, ügyvezető
Az én személyes sikerem az, hogy a megbízható munkatárs megtalálása mennyire egyszerű, ha követjük azokat a törvényszerűségeket, alapelveket amelyeket itt tőletek megkaptam. Most már tudom, hogy kell a „rossz” embereket kiszűrni és a jó embereket megtalálni. Ez egy óriási előre lépési lehetőség számomra, mert az előttem álló toborzási feladatoknál már rendelkezem ezekkel az ismeretekkel és szuper munkatársakkal fogom tudni körbevenni magam, akik sikeresen tudják ellátni a feladataikat.
Fazekas Gabriella
Ügyvezető, Mitu Shop Kft.

A TRÉNING ÁRA

600.000 Ft + ÁFA

2 fő esetén 5% kedvezmény: 570.000 Ft + ÁFA/fő

3 vagy több fő esetén 10% kedvezmény: 540.000 + ÁFA/fő

Kézikönyv: 25 000 Ft + Áfa/fő