Referenciák

Azért használom a Performia rendszert a kiválasztásban, mert igazán működik. Nekünk bevált. A Performia a HR-ben a “Mercedes!”

Hovány Márton

Hovány csoport

Sokkal rövidebb idő alatt sokkal több információhoz tudok jutni. Észrevettem, hogy a standard kérdések alkalmazása valóban összehasonlítható elemzéseket ad, valamint továbbra is nagyon fontos és elhanyagolhatatlan a referencia. Pontosan végig kell menni a kérdéssoron, hogy véletlenül sem maradjon ki semmi, aminek posztra-emelés előtt ki kellett volna derülnie. Minden interjú alkalmával szeretném alkalmazni az itt megismerteket.

Radnai Katalin

Rossmann

“Lendületes, érdekes, profi előadásmód, az új megközelítési mód,a sok hasznos kérdésfelvetés.”

Kiss Kálmán

Nagycsalád Bt.

„Teljesen más megvilágításban láthattam a HR politikát, sikerült más szemlélet alapján megérteni.”

Pályi Zsolt

PC ARÉNA Kft.

“Élvezhető, érthető, jól felépített szeminárium, gyakorlati oldalról közelítve!”

Fischer Erika

Taképszolg Kft.

“Egyszerű és hatékony eszközt kaptam a munkaerő felvételhez, mellyel időt és energiát lehet spórolni és a lényeges adatokra koncentrál.”

Tóth Zsuzsanna

MASCO Kft.

„Használni fogom az itt szerzett adatokat és az alapján csinálom az interjúkat.”

Varga Tibor

Varga Kreatív Kft.

„Ért már csalódás a jelölt beválásával kapcsolatban. A szemináriumon a szempontok sorrendje tetszett a legjobban, illetve az, hogy új megvilágítást kaptam arról, ki az értékes ember, illetve ki nem az. A kiválasztásnál mindenképpen fogom alkalmazni, illetve adott esetben az emberek értékelésénél is.”

Zugné Zbiskó Gabriella

Pikopack Zrt.

“Imádom az itteni hangulatot, a vidám embereket, jó előadásokat.”

Posta Nikolett

Alphasonic Kft.

“Kötetlen hangulat, kézzel fogható, hasznos információk”

Fekete István

Sinus-Fair Capital Zrt.

„A holnaputáni interjúkat kizárólag az itt elhangzottak alapján fogom vezetni!”

Osztovits Bernadett

Prímfest Kft.

“2011 óta használjuk az Interspeedia rendszert és a Performia teszteket a kiválasztási folyamatunkban. Ezekkel az eszközökkel a toborzási munka közel 70%-kal csökkent. Rengeteg időt és felesleges interjút spórolunk meg”

Dr. Nyárádi Imola

SOS UPS Kft.

“Interjúban nem lehet eldönteni, hogy milyen a személy. Egy Jó “PR-ember” jól el tudja adni magát. Ezért is döntöttünk úgy, hogy használni fogjuk a Performia-teszteket. Ma már tisztán látom, nem az előszűrés kerül sokba, hanem az, ha nem megfelelő embereket veszünk fel. Ezek a vizsgálatok nagy nagy támogatást jelentenek számunkra.”

Vajda Péter

Agrova Kft.

“Nagyon sok hasznos információt kaptam, amit akár a magán akár az üzleti életben hasznosítani fogok. Teljesen új szemléletet kaptam akár a kommunikáció, akár az emberi viselkedések megértését illetően. A munkával kapcsolatosan is sok használható információt kaptam. Teljesen új szemléletet kaptam, ami sokkal pozitívabb, mint ami eddig körülvett, ami szintén nagy segítség az állásinterjú területén.”

Pintér Zsuzsa

Nobis Srl.

Rendszerint lelkessé válok a cikkeidtől… ?

Zágonyi Mónika

“Érdemes Szilvire odafigyelni! Profi szakember!”

Oszvald Gabriella