Hogyan vegyük fel a megfelelő embert?

5 070 Ft

Gyakorlati útmutató CD a hatékony csapat építéséhez Beleznay Endre színművész tolmácsolásában.

Kategória:

Leírás

Hiánypótló mű, még ehhez hasonló sincs a piacon!

Mit mondanak az alkotók a “Hogyan vegyük fel a megfelelő embert?” című hangoskönyvről:

“Az arra való képesség, hogy kiválassza és felvegye a munkatársait, a LEGFONTOSABB képesség, ha egy sikeres és nyereséges szervezetet akar létrehozni. Jövendőbeli személyzete lehet az Ön legnagyobb esélye a nyerésre, vagy éppen az ok arra, hogy sosem éri el a céljait. Ismerje meg a kiválasztás legfontosabb adatait, hogy ÖN SOHA TÖBBÉ NE HOZZON ROSSZ SZEMÉLYZETI DÖNTÉST!”

Mårten Runow,
a Performia International Alapítója

“Több ízben ültem már cégvezetőkkel egy asztalnál, amikor kiderült számukra, hogy egy alkalmazottjuk nem végzett el valamilyen rábízott feladatot. Egyikük csak így hívta alkalmazottjait: fizetett ellenségek. Hát, szerintem ez nem természetes. Egy cégvezető elvileg azért alkalmaz embereket, hogy segítsenek elérni a cég céljait. Tudom, hogy ez egy megdöbbentően újszerű megállapítás, mégis sokszor látjuk az ellenkezőjét. A beosztottat, aki úgy tesz, mintha szívességet tenne főnökének, ha elvégzi a dolgát, az értékesítő, aki lebeszéli az ügyfelet a cég termékéről, és még sorolhatnám.

A Performia rendszerrel kiküszöbölhető, hogy “fizetett ellenségeket” vegyenek fel cégükbe munkatársnak. Nagyon remélem, hogy hangoskönyvünk segítségükre lesz ebben.”

Beleznay Endre

 

Hallgass bele a hangoskönyvbe itt: