Légy a csapatunk tagja! 

 

7 dolog, amit tudnod kell mielőtt jelentkeznel hozzánk

1. Csak az lesz sikeres velünk, aki maga is sikeres akar lenni.

2. Fontos, hogy szívvel-lélekkel végezd a munkádat, hisz mi is így dolgozunk.

3. A lehető legnagyobb mértékben támogatjuk egymást a csapatban.

 4. Nap, mint nap gőzerővel dolgozunk, és főleg az eredményekre fókuszálunk.

5. Nemcsak az ügyfeleink felé, hanem egymás felé is betartjuk a “Mindig szolgáltatjuk, amit megígértünk!” irányelvet.

 6. Elég magasak az elvárások a csapatban, de ennek köszönhetően válunk egyre profibbá és hozzáértőbbé más cégek számára is.

7. Megvan a tudásunk, hogy segítsünk a cégeknek abban, hogyan tudnak felépíteni és fenntartani egy virágzó céget a csapaton keresztül. És nem csak az ügyfeleinket képezzük, hanem mi magunk is folyamatosan képződünk.

Jelenleg betölthető pozíciónk

Irodavezető

Otthonosan mozogsz az irodavezetői és pénzügyi asszisztensi feladatok ellátásában? Szereted precízen, pontosan elvégezni a rád bízott adminisztratív feladatokat? Motiváló számodra a folyamatos fejlődés lehetősége? Mindezek illenek rád, akkor hirdetésünk neked szól.

Nézzük mi vár rád ebben a pozícióban: pénzügyi feladatokat, mint például a beérkező számlák nyilvántartása, ezekből utalások előkészítése és indítása. Folyamatosan tartod majd a kapcsolatot a külsős könyvelővel és bérszámfejtővel, biztosítod számukra a szükséges adatokat. Értékesítőkkel együttműködve számlákat állítasz ki és kezeled a kintlévőséget. Adminisztrációs feladataid között fog szerepelni heti statisztikák vezetése is, ennek riportálása a vezetőség felé.

Angol nyelvtudásod napi szinten használod majd munkád során mivel az adatszolgáltatás a nemzetközi cégcsoportnak angol nyelven történik. Fontos, hogy az informatika világában magabiztosan mozogj, így gond nélkül tudod majd kezelni informatikai rendszereinket.

Részt veszel tárgyalások, szemináriumok előkészítésében, valamint koordinálod a Konzultánsok külsős helyszínen történő képzéseit, tárgyalásit. Valamint az irodába érkező ügyfelek és tanulók segítőkész fogadásában és házon belül megfelelő helyre történő irányításában.

Nemzetközi cégcsoport tagjaként küldetésünk, hogy a személyzeti terület megalapozásával, hozzájáruljunk ügyfeleink vállalkozásának stabil növekedéséhez, illetve az ügyvezetők tehermentesítéséhez. Célunk elérését professzionális szolgáltatásaink és egyedi eszközeink támogatják, melyek egyedülállók és a legjobbak a piacon.

Ez egy magas felelősséggel járó, hosszú távú munkalehetőség. A jól elvégzett munkádért cserébe megbecsülést, fejlődési lehetőséget biztosítunk számodra.

Jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével!

>>> Jelentkezz! <<<