Légy a csapatunk tagja! 

 

7 dolog, amit tudnod kell mielőtt jelentkeznel hozzánk

1. Csak az lesz sikeres velünk, aki maga is sikeres akar lenni.

2. Fontos, hogy szívvel-lélekkel végezd a munkádat, hisz mi is így dolgozunk.

3. A lehető legnagyobb mértékben támogatjuk egymást a csapatban.

 4. Nap, mint nap gőzerővel dolgozunk, és főleg az eredményekre fókuszálunk.

5. Nemcsak az ügyfeleink felé, hanem egymás felé is betartjuk a “Mindig szolgáltatjuk, amit megígértünk!” irányelvet.

 6. Elég magasak az elvárások a csapatban, de ennek köszönhetően válunk egyre profibbá és hozzáértőbbé más cégek számára is.

7. Megvan a tudásunk, hogy segítsünk a cégeknek abban, hogyan tudnak felépíteni és fenntartani egy virágzó céget a csapaton keresztül. És nem csak az ügyfeleinket képezzük, hanem mi magunk is folyamatosan képződünk.

Jelenleg betölthető pozíciónk

PR menedzser

Úgy érzed, képes vagy az alapoktól felépíteni egy olyan goodwill-t, ami a legrövidebb idő alatt elvezet a sajtómegjelenésekig? Pontosan tudod, hogy miért fontos egy cég életében az, hogy társadalomjobbító tevékenységeket szervezzen? Kihívás számodra, hogy különböző díjak megpályázásával a cég PR-ja növekedjen?

Miután megismerted a vállalkozás tevékenységét, szolgáltatásait, munkád során elsődleges feladat a cég belső és külső PR-jának megalapozása, a folyamatos kapcsolatépítés, amely biztosítja az írott vagy személyes megjelenési formákat. Szervezned kell sajtómegjelenéseket és személyes megjelenéseddel is tudnod kell képviseled a vállalkozást. Ez kiváló lehetőség arra, hogy széles körben terjeszd a cég egyedülálló és profi szakértelmét. Fürkészned kell és fordítanod a magyar és külföldi sajtómegjelenéseket, hogy naprakész információink legyenek a piacról, ehhez magabiztosan kell tudnod használni a Social media felületeket is.

Munkád célja a széles körű ismertség és elismertség megszerzése a piacon, valamint az, hogy folyamatosan felkeltsd a potenciális ügyfelek érdeklődését a cég tevékenysége iránt.

Megbízónk professzionális toborzással és személyzetkezeléssel foglalkozó tanácsadó cég. Több mint 30 éve nyújt segítséget, vállalatok számára a csapatépítés terén. Sikereiket magasan képzett munkatársaiknak, modern eszközrendszerüknek köszönhetik.
  
Ebben a pozícióban olyan hosszú távú munkalehetőség és folyamatos szakmai kihívás vár rád, amelyhez a naprakész szakmai fejlődés elengedhetetlen. Olyan pozíció, ahol számítanak a kreativitásodra, kitartásodra, kiállásodra. Ez a munka nem a büdzsé elköltéséről szól! Mindez kemény munkát igényel. Ehhez, biztosítják számodra a munkavégzéshez szükséges eszközöket. Sikerorientált csapatban, önállóan végezheted munkád.

>>> Jelentkezz! <<<

Pénzügyi asszisztens

Otthonosan mozogsz a pénzügyi feladatok ellátásában? Gyorsan és felelősségteljesen kezeled a rád bízott teendőket? Te is úgy gondolod, hogy a rendezett környezet hozzájárul a minőségi és precíz munkavégzéshez?

Ebben a munkakörben számítunk a pontosságodra és a felelősségteljes hozzáállásodra, hogy a számlák, pénzügyi nyilvántartások, szerződések, jogszabályok kezelésében a munkád hatékony legyen.

A kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó képességed segíteni fog a kintlévőségek kezelésében és a vezetőddel, könyvelővel, ügyvéddel való kapcsolattartásban.

Szorgalmad az irodavezető segítése miatt lesz elengedhetetlen, akivel együttműködve biztosítjátok az iroda zökkenőmentes működését és támogatjátok a munkatársi csapatot. Angol nyelvtudásod szinten tartásához is lesz elegendő feladat.

Professzionális toborzással és személyzetkezeléssel foglalkozó tanácsadó cég vagyunk. Több mint 30 éve nyújtunk segítséget vállalatok számára a csapatépítés terén. Sikereinket magasan képzett munkatársaiknak, modern eszközrendszerüknek köszönhetjük.

Amire biztosan számíthatsz ebben a munkakörben, egy szabályrendszeren alapuló, stabilan működtetett pénzügyi rendszer és megalapozott betanítási program, hogy mielőbb képes legyél önállóan kiteljesedni a munkakörödben. Támogató, elkötelezett és motivált csapat vár, akik hosszú távon számítanak rád, hiszen te egy olyan személy leszel, aki a működésünk alapjairól gondoskodik.

>>> Jelentkezz! <<<