Légy a csapatunk tagja! 

 

7 dolog, amit tudnod kell mielőtt jelentkeznel hozzánk

1. Csak az lesz sikeres velünk, aki maga is sikeres akar lenni.

2. Fontos, hogy szívvel-lélekkel végezd a munkádat, hisz mi is így dolgozunk.

3. A lehető legnagyobb mértékben támogatjuk egymást a csapatban.

 4. Nap, mint nap gőzerővel dolgozunk, és főleg az eredményekre fókuszálunk.

5. Nemcsak az ügyfeleink felé, hanem egymás felé is betartjuk a “Mindig szolgáltatjuk, amit megígértünk!” irányelvet.

 6. Elég magasak az elvárások a csapatban, de ennek köszönhetően válunk egyre profibbá és hozzáértőbbé más cégek számára is.

7. Megvan a tudásunk, hogy segítsünk a cégeknek abban, hogyan tudnak felépíteni és fenntartani egy virágzó céget a csapaton keresztül. És nem csak az ügyfeleinket képezzük, hanem mi magunk is folyamatosan képződünk.

Jelenleg betölthető pozíciónk

HR Tanácsadó/ Toborzó

Vágytál már arra, hogy sikereket érj el a HR területén? Olyan munkát keresel, ami értékes az ügyfelek számára?
Ha mindenre „IGEN” a válaszod, akkor itt a helyed köztünk!

 

Te is úgy gondolod, hogy a HR nem csak a multinacionális cégeknél elengedhetetlen, hanem a KKV szektorban is? Kimondottan kihívás számodra, hogy a megfelelő helyre a pontosan odaillő jelöltet továbbítsd? Akár küldetésként is meg tudnád élni, hogy a HR-t magasabb színvonalra emeld a vállalkozásoknál?

Toborzóként feladatod lenne, hogy a hozzád tartozó ügyfelek részére a toborzási feladatokat ellásd, teszteket értékelj és tanácsadási szolgáltatást nyújts. Ezzel biztosítva számukra, hogy a megfelelő ember érkezzen meg hozzájuk, akivel céljaikat maradéktalanul elérhetik. Tanácsadóként pedig az lenne a feladatod, hogy segítségeddel és folyamatos gondoskodásoddal elérni azt, hogy az ügyfeleid szakértővé váljanak a személyzet-kiválasztás és csapatépítés területén. Majd ügyfeleidnél kiváló eredményeket követően további érdeklődést generálni, hogy ajánlásokkal támogassák a munkádat, ezáltal bővül cégünk ügyfélköre, megbízásaid folyamatossá válnak.

Cégünk magas szintű vezető képzést nyújt csapatépítés terén és professzionális HR szolgáltatásokat korszerű online eszközök és egyedi tesztek segítségével. Nemzetközi cégcsoport tagjaként tíz éve támogatjuk a kis-, és középvállalkozásokat, hogy ők is felvehessék a multi környezettel a versenyt azzal, hogy ütőképes csapatot építenek.

A kezdet nehéz lesz, mivel sokat kell tanulnod ahhoz, hogy a cég által használt technológiával és eszközökkel kompetens HR tanácsadó legyél. Szükség lesz a kitartásodra, hogy azoknak is tudj segíteni, akik még nem tudják miért lesz jó, ha cégünkkel dolgoznak.

De ha mindezt sikerül elérned, akkor a jutalom azon ügyfelek mosolya, akiknek segítettél álom csapatuk felépítésében. Azon tanácsadók/toborzók csapatának részévé válsz, akik igazán élvezik a munkájukat és folyamatosan versenyben vannak az eredményekért. A sok munka ellenére mindig készek vagyunk segíteni és örülni egymás sikerének.

A munkavégzés helye: Budapest, XIV. kerület

Szeretnéd kihasználni a lehetőséget, hogy megmutasd, mi van benned?

Az alábbi linkre kattintva jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével!