Performia Vezetői Klub

Mi az a Performia Vezetői Klub

Performia Vezetői Klub egy kötetlen, laza hangulatú délutáni/kora esti program, ahol az ügyfeleink megosztják a tapasztalataikat és sikeres akcióikat egymással. Ez az alkalom remek lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsenek az ügyfeleink, melyekkel még erősebbé tehetik a vállalkozásukat.

Minden ilyen alkalom egy bizonyos téma köré épül, mely témákhoz profi előadókat kérünk fel. Az előadásokat követően pedig finom vacsorával koronázzuk meg az találkozót.

A hangulat garantált, az előadások izgalmasak és hasznosak lesznek, az öltönyödet pedig nyugodtan otthon hagyhatod.

A program

Előadások

Meghívtunk két profi előadót, akik a saját sikereiket és tanácsaikat fogják megosztani a résztvevőkkel, természetesen a személyzettel és az üzleti élettel kapcsolatban.

Vacsora

Az előadásokat követően pedig finom szendvicseket, hidegtálakat, kávét és egyéb frissítőket kínálunk fel.

Kapcsolatépítés

A program alatt végig van lehetőséged megismerni más cégek tevékenységeit, és lehetőséged nyílik arra, hogy értékes emberi vagy üzleti kapcsolatokat köthess.

Előadóink

Bösztöry Adrienn

Realtrade Kft. ügyvezetője

  • A Realtrade Kft. a fogászati és fogtechnikai anyagok és eszközök egyik vezető kereskedője hazánkban.  

33 éves fennállása alatt a cég vezetése többek közt olyan problémákkal nézett szembe, mint:

  • – A háromfős kisvállalti struktúrát és kultúrát, hogyan kell átalakítani a ma már több milliárdos, 26 főt foglalkoztató országos hálózattal és export tevékenységgel is rendelkező vállalkozás követelményeihez. 
  • – Hogyan alakuljon át kizárólag képviseletből több, mint hatvan gyártó termékeit forgalmazó nagykereskedővé.
  • – Hogyan feleljen meg a szakmai technológiai váltásoknak, amelyek sokszor nagyon rövid idő alatt teljesen megváltoztatják a keresletet. 
  • – Hogyan éljen túl, amikor a cégalapító egy pillanat alatt hagyta itt e földi világot. 
  •  

Adrienn 1994. augusztus 1.-én léptett be a Realtrade ajtaján és azóta ez első és egyetlen munkahelye. A cég alapítójának 2022-es haláláig leginkább értékesítési és marketing vezetői posztot töltött be. Azon a napon viszont teljesen átvette a cég vezetését, annak minden örömével és megoldandó feladatával együtt. 

Előadásából megtudhatod, hogy...

Nagy Péter

Pioneer Marketing Kft. tulajdonosa

Több mint 3 évet töltött egy amerikai piacot célzó online vállalkozás fejlesztésével. Főként a tartalomgyártási tudása és az algoritmusok átfogó tanulmányozása/kiismerése miatt pedig szép sikereket tudott elérni fiatal kora ellenére a nemzetközi piacon.

Felismerte, hogy a Magyarországon használt marketingtudás több éves lemaradásban van az amerikaihoz képest, ezért úgy döntött, hogy ezen változtatni fog.

21 évesen megalapította a Pioneer Marketing Kft.-t, ahol a nemzetközi piacon szerzett marketing tudásával és tapasztalatával magyarországi cégeknek segítenek. 

Egy évvel az indulás után a cég 10 főssé fejlődött, jelenleg havonta több száz egyedi közösségi média tartalmat gyártanak le partnereiknek.

Segítségével a cégek olyan új módszereket használhatnak, mellyel évekkel tudják megelőzni a konkurenciát.

Előadásából megtudhatod:

nagy péter

Gyere el!

Időpont

2024. február 27. kedd 15:30-tól

Helyszín

Performia Iroda, 2141 Csömör, Arany János utca 4. 

Belépő

5.000 Ft/fő + ÁFA

Kérdésed van?

+36 70 398 3298