Performia Vezetői Klub

Mi az a Performia Vezetői Klub

Performia Vezetői Klub egy kötetlen, laza hangulatú délutáni/kora esti program, ahol az ügyfeleink megosztják a tapasztalataikat és sikeres akcióikat egymással. Ez az alkalom remek lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsenek az ügyfeleink, melyekkel még erősebbé tehetik a vállalkozásukat.

Minden ilyen alkalom egy bizonyos téma köré épül, mely témákhoz profi előadókat kérünk fel. Az előadásokat követően pedig finom vacsorával koronázzuk meg az találkozót.

A hangulat garantált, az előadások izgalmasak és hasznosak lesznek, az öltönyödet pedig nyugodtan otthon hagyhatod.

A program

Előadások

Meghívtunk két profi előadót, akik a saját sikereiket és tanácsaikat fogják megosztani a résztvevőkkel, természetesen a személyzettel és az üzleti élettel kapcsolatban.

Vacsora

Az előadásokat követően pedig finom szendvicseket, hidegtálakat, kávét és egyéb frissítőket kínálunk fel.

Kapcsolatépítés

A program alatt végig van lehetőséged megismerni más cégek tevékenységeit, és lehetőséged nyílik arra, hogy értékes emberi vagy üzleti kapcsolatokat köthess.

Előadóink

Milassin Tamás

A Hollywood Nyelvstúdió társalapítója és márkaépítője

20 évvel ezelőtt történt. 
Akkoriban egy reklámokat gyártó mikrovállalkozás tulajdonosaként éreztem, hogy tanulnom kell arról, hogyan lehetnék ügyesebb vezető, szervező. Néhány hétvégi képzés során tapasztaltam meg azt, hogy a reggeltől estig történő tanulástól nemhogy nem lettem fáradt, hanem éppen ellenkezőleg: frissnek éreztem magam! Ekkor jutottunk Katával arra – akinek ugyanez volt a tapasztalása – hogy ezzel a tanulási módszerrel mindenki sokkal jobban érezhetné magát. Mivel a Kata, a feleségem angol tanár volt, arra jutottunk, hogy angol nyelviskolát alapítunk. Ez lett a MÁS Nyelviskola.

Az elejétől mások voltunk és rájöttünk, hogy mi nem akarunk egy “sokadik” nyelviskola lenni és egyáltalán nem hittünk a csoportos angol tanításban. Azt is láttuk, hogy a magántanári szituációban is rengeteg a kötöttség és az otthoni tanulás és ettől is jobb megoldásra vágytunk. Így került kidolgozásra az a módszer, amit Hollywood Nyelvstúdió Szisztémának hívunk.

Előadásából megtudhatod, hogy

Bálint Norbert

Palyazatnekem.hu alapítója és vezetője

A PályázatNekem.hu 2020-ban indult, pályázati pénz segítségével. Ez idő alatt több mint 1200 ügyfélnek segítettünk megtalálni a nekik megfelelő pályázati lehetőségeket. Ezt egy teljesen egyedi fejlesztésű, online pályázat megtaláló rendszerrel (High-Tech Tender Finder System) tudtuk elérni. Azért hoztuk létre ezt a rendszert, mert azt tapasztaltuk, hogy a vállalkozók legfőbb problémája a pályázatokkal kapcsolatban, hogy bonyolultnak látják és nem ismerik a lehetőségeiket. Rendszerünkkel forradalmasítottuk a pályázatfigyelést és létrehoztunk egy valódi, személyre szabott pályázat megtaláló eszközt, amellyel a vállalkozások nem maradnak le egyetlen lehetőségről sem, amire jogosultak.

Nincs olyan vállalkozás, akinek ne lenne elérhető pályázati lehetőség, csak meg kell találni a megfelelőt. 

Előadás témája: Pályázatokról közérthetően

Gyere el!

Időpont

2024. május 21. kedd 15:30-tól

Helyszín

Performia Iroda, 2141 Csömör, Arany János utca 4. 

Belépő

6.000 Ft/fő + ÁFA

Kérdésed van?

+36 70 398 3298