KICK OFF TRÉNING

Ez a képzés mostantól online is elérhető!

PERFORMIA KICK OFF TRÉNING VEZETŐKNEK

Hogyan indíts el egy új munkatársat gyorsan és hatékonyan?

A játék indul! Egy játék játszása azt is jelenti, hogy szívesen döntesz afelől, hogy leküzdöd a nem ismeretlen akadályokat.

Hát nem lenne nagyszerű, ha egy időben dolgoznánk és játszhatnánk? Ha nem izgulnánk mindig a feladat nehézsége miatt, vagy mert nehéz elintézni dolgokat. Ha van egy játszmánk, ismernünk kell a szabályokat, amik segítenek abban, hogy leküzdjük az akadályokat, és megadják az utunkat a célunk felé.

Úgy döntöttünk, hogy előkészítünk egy szemináriumot ezzel az új témával kapcsolatban, ami segíteni fog neked jobbá válni abban a játékban, amit úgy hívunk:

 

„HOGYAN ÉRJÜK EL, HOGY EGY ÚJ MUNKATÁRS GYORSAN TERMELÉSBE ÁLLJON?”

Ezt azonban nem csak egy új munkatársra lehet alkalmazni. Abban is segíteni fog neked, hogy növeld a saját csapatod és Önmagad termelékenységét is.

Most megtanulhatod, hogyan segíts az új munkatársadnak beilleszkedni, vagy a meglévőknek egy új feladatkört átvenni.

Tanulj akkor, amikor erre időd van!

A Performia Kick Off tréning egyedülálló módon a te időbeosztásodhoz és a te haladási tempódhoz alkalmazkodik. Nálunk nincsenek olyan hallgatók, akik “elvesztették a fonalat”, vagy “lemaradtak”, mint bármely más hagyományos képzési formában. A képzést akár ma, vagy legrosszabb esetben a következő munkanap el tudod kezdeni.

A Performia képesebbé tesz arra, hogy felépíthesd a csapatod! Kezdd el még ma a Performia kick off tréninget!

A TRÉNING ÁRA

1 fő esetén: 255 000 Ft + ÁFA/fő
2 fő esetén 5% kedvezmény: 243 000 Ft + ÁFA/fő
3 vagy több fő esetén 10% kedvezmény: 230 000 Ft +  ÁFA/fő
Ismétlő ár: 128 000 Ft + ÁFA/fő