Hogyan vegyük fel a megfelelő embert anélkül hogy mellé nyúlnánk? - ELŐADÁS

A toborzás, az új munkatárs keresése kihívás a legtöbb cégvezető számára.

Vagy senki sem jelentkezik az álláshirdetésre vagy többszáz egyformán silány önéletrajz érkezik, és a kiválasztás hosszabb, mint egy szupermaraton.

MIRE KELL FIGYELNI A TOBORZÁS SORÁN?

Hogyan találod meg a hosszú távon is motivált, önálló munkatársat?

Az álláskeresők könnyedén felkészülnek a tipikus állásinterjú kérdésekre. Megtanulják kivágni magukat és szépen csengő mondatokkal leplezni a hiányosságaikat, hiszen a gyakori kérdések a kész válaszokkal együtt már 1 perc alatt elérhetőek az interneten.

Ezért ma már minden sikeres cégvezetőnek ismerni kell magát a toborzás-kiválasztás területét, még akkor is, ha van HR-es a cégben.

MIÉRT NEM ELÉG AZ, HA CSAK SZEMÉLYZETISED ÉRT AZ ÚJ MUNKATÁRS KIVÁLASZTÁSÁHOZ?

  • mert nem biztos, hogy mindent megtanítottak az egyetemen, amivel a folyamatosan változó munkaerő piaci viszonyok mellett naprakész tud lenni.
  • mert nem neki kell majd együtt dolgozni a kiválasztott emberrel
  • mert ha csapatot akarsz építeni, fontos, hogy közös nevezőn legyetek kiválasztással kapcsolatban, neked is és személyzetisednek is képben kell lennetek a folyamatokat illetően
  • mert ez az előadás elsősorban neked szól kedves vezető, de ha időt akarsz spórolni, hozd a HR-esedet is!

Nem véletlen, hogy az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs is több ezer állásinterjút ült végig, pedig biztosan akadt volna más dolga is a cégben.

A legtöbb magyar cégvezető belefáradt már a közönyös, önállótlan alkalmazottakkal való szenvedésbe, elege van belőle, hogy állandóan a személyzeti problémák veszik el az idejét a fontos munkától. Ismerős?

A problémák oroszlánrésze megelőzhető, ha a vezető ért a toborzáshoz és kiválasztáshoz!

„Egyszerű és hatékony eszközt kaptam a munkaerő felvételhez, mellyel időt és energiát lehet spórolni és a lényeges adatokra koncentrál.”

Tóth Zsuzsanna

személyzeti vezető, MASCO Kft.

„Érthető sok jó gyakorlati példával alátámasztott előadás volt. Használható információk.”

Demeter Éva

Életmódtréner.hu Kft.

„Világos, konkrét, egyértelmű, életszerű és 100%-ban használható ismeretanyagot kaptam. Örülök, hogy eljöttem!”

Pásztor Tímea

Gazdasági vezető, Total Lux Kft.

Hogyan vegyük fel a megfelelő embert anélkül, hogy mellé nyúlnánk? – ELŐADÁS

A kiválasztás 4 szempontja

A Performiánál mi 4 tényezőt veszünk figyelembe a kiválasztáskor. Ezzel a módszerrel megtaláljuk a lojális, hatékonyan dolgozó és hozzáértő munkatársakat. E köré a 4 téma köré kell építened a kiválasztást, hogy ne fogj mellé.

Hogyan mérhető pontosan a hatékonyság?

Minden munkakör hatékonyságát lehet mérni. Még azt is, amiről elsőre nem gondolnánk. Az előadáson kiderül, hogyan. Ez a meglévő munkatársak értékelésében is nagy segítség a vezetőknek.

Hogyan alkoss objektív képet a jelentkező személyiségéről?

Az állásinterjú során mindenki kicsit másnak mutatja magát, hiszen ez egy stresszes helyzet, ahol az alanynak meg kell felelnie. Csak kidolgozott stratégiával lehet kicsalogatni a személyiséget a csigaházból.

Hazugságvizsgálat egyszerűen

Mi az az egy dolog, amivel ki lehet szűrni a ködösítőket? Mivel tudod a kockázatot a nullához közelíteni. Megmutatjuk, hogyan tartsd távol cégétől a hazudós jelölteket.

A Hogyan vegyük fel a megfelelő embert? előadásba bemutatjuk, mi hogyan csináljuk ezt a gyakorlatban! Enélkül a kiválasztás csak szerencsejáték.

ELŐADÁS IDŐPONT:

Hamarosan…

ELŐADÓ: NEMES-NAGY SZILVIA

Nemes-Nagy Szilvia vezetési és toborzási specialista. Összesen 34 éve oktat, amiből több mint 25 éve az üzleti világban. 20 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6000 vezető vett részt kb. 1500 cégtől.

2010-től a Performia Hungary és Exelect Hungary tulajdonos ügyvezetője.

Küldetése, hogy vezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén úgy, hogy növelni tudják a cég termelékenységét, és ezáltal a morált.

Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

RÉSZVÉTELI DÍJ

9.900 Ft + ÁFA

Ismétlő ár:  4.950 Ft + ÁFA

HELYSZÍN

Személyesen és online!

Személyes részvételt az első 10 főnek tudjuk biztosítani egy időpontra, amíg a korlátozásokat élnek.

Helyszín: Hamarosan…

Mivel a Perfomia közvetlenül cégek működését hivatott segíteni a hatékonyabb személyzeti tevékenység elérésében, fenntartjuk a visszautasítás lehetőségét HR tanácsadó és munkaerőközvetítő kollégák jelentkezése esetén.