SIKERES TOBORZÁS TRÉNING 1-2.

Sokan azt mondják, hogy a személyzet a cég “legjobb eszköze”.

De ez vajon mindig igaz? Az ügyvezetők közül sokan inkább azt mondanák, hogy ez a legnagyobb probléma. Az igazság az, hogy egy cég személyzete lehet fantasztikus, közepesen jó, kicsit rossz vagy akár szörnyű is.

A Sikeres toborzás tréning 1-2. (ez egyébként a legfontosabb HR képzés) arról szól, hogyan lehet gyorsan, pontosan és nagyon gyakorlatiasan megállapítani a jelentkező alkalmasságát, függetlenül attól, hogy az eredményeiről vagy éppen a problémáiról beszél. Néhányan jobbak a munkában, mint az interjún, mások jobban teljesítenek az interjú során, mint amilyen jók a munkában.

A körülményektől, az állás típusától, a megkívánt tapasztalattól, a tudástól, az IQ szinttől, a személyiségtől stb. függetlenül tudnod kell, hogy ki kicsoda. Tudnod kell, hogy mi az, amit valójában keresned kell, ezért képesnek kell lenned helyesen kiértékelni az információt és a jelölttel kapcsolatos benyomásokat.

A képzésen egyedülálló tudásra tehetsz szert, ezen kívül  begyakoroltatjuk veled azokat az eszközöket, melyek segítségével kiválaszthatod a megfelelő embereket, és a személyzeted valóban a “legjobb eszköz” lesz, amire építhetsz.

A Performia vezetői tréning egyedülálló módon  a te időbeosztásodhoz és a te haladási tempódhoz alkalmazkodik.  Nálunk nincsenek olyan hallgatók, akik “elvesztették a fonalat”, vagy “lemaradtak”, mint bármely más hagyományos képzési formában. A képzést akár ma, vagy legrosszabb esetben a következő munkanap el tudod kezdeni.

A képzés hossza: 5 nap

 

“A Sikeres toborzás tréning 1-2. sokat adott számomra, mivel az átadott tudáson kívül, illetve azzal együtt megváltozott a témában a gondolkodásom, szemléletem.
Tetszett az anyag, mivel egy átfogó és komplex tudásanyag, ami egyben segített megváltoztatni már berögzült, de nem hasznos tevékenységeimet. Sok mindenben megerősítést kaptam, amiben korábban bizonytalankodtam, mert azt gondoltam, csak az én érzéseim, de az üzleti életben nem igazak. Sok minden pedig új tudás volt, amit igyekszem a gyakorlatban is használni. Már rövid idő elteltével észrevettem, hogy a tanultak változtattak szemléletemen. Maga a tanfolyam technikai része, mégpedig, hogy számítógép előtt ülve sajátíthattam el a tudásanyagot, roppant praktikus. Elsőre érdekesnek tűnt, majd elkezdem profitálni belőle, mivel akkor tanulhattam és olyan ütemben, ami számomra megfelelt. Nekünk cégvezetőknek nagyon fontos, hogy gazdaságosan osszuk be az időnket és ennek a rugalmassága ehhez hozzájárult. Ha 2 órám volt, akkor annyit, ha pedig 8 órám, akkor annyit maradtam. Ezen felül mindenki magának osztja be, hogy mennyi időt tölt a feladatokkal és hogy hányszor akar meghallgatni egy előadásrészt, amikről meg kell jegyezzem, hogy egy zseniális és humoros előadótól kapjuk meg.”
Kuszkó Gábor

Brutálisan jó! Életemben rengeteg képzésben részesültem már, de a Performia képzés az egyik legtöbbet nyújtó tudást és felismerést adta nekem. 15 évi kérdéseimet válaszolta meg. A homlokom csapkodtam egyfolytában: “ Wáóóó most már értem”.

Olyan sokat adott a személyzet terén és annyira tetszett, hogy meg fogom ismételni a képzést.

A képzés előtt azt hittem, hogy csak személyzet felvételről lesz szó. De nem! Egy teljes átfogó képet kaptam arról, hogy mit tegyek miután felvettem a jelentkezőt, és már posztra helyeztem. Itt tanultam meg az igazi csapatépítés fogalmát. A Belső PR, mint tevékenység csiszolásban is rengeteg nézőpontot kaptam. Most már nem tudnám elképzelni a személyzeti kezelést Performia nélkül! Elértem azt a szintet, hogy mikor távozott tőlem egy munkatárs, azután írt még egy nagyon jó véleményt rólunk. 🙂

Na de a csapat akik a Performiát képviselik! 🙂 Imádni való emberek! 3 szóval jellemezném őket: segítenek, segítenek és segítenek. Nem kímélik az idejüket velünk kapcsolatban, és ha kérdésed van megválaszolják úgy, hogy nálad teljes megértés legyen.

Az Én szívemben ők értékes helyet foglalnak el, de ezt maguknak köszönhetik a hozzáállásukkal. Nem szeretnék külön kiemelni neveket, mert mind nagyon segítőkészek és fantasztikusak! Fogarasi Jocó… Upsz kicsúszott…

Jó csapat vagytok, akikre szüksége van a vállalkozói világnak.

Varga József

A TRÉNINGEK ÁRA

Sikeres toborzás 1: 385.000 + ÁFA / fő

Sikeres toborzás 2: 342.000 + ÁFA /fő  

Külön-külön elvégezve a két tréning ára összesen: 727.000 Ft+ ÁFA/fő

DE!

Ha a kettőt együtt rendeli meg, akkor az alábbi kedvezményekre lesz jogosult.

1 fő: 660.000 Ft + ÁFA
2 fő:  620.000 Ft+ ÁFA/fő
3 vagy több fő: 580.000 Ft+ ÁFA/fő