Hogyan tartsd meg a jó munkaerőt tréning Marten Runow-val

A legrosszabb rémálmodban se történjen veled ilyesmi! 🙁

Egy szép napon kopognak az irodád ajtaján, és a 10 éve nálad dolgozó, legjobb embered bejelenti, hogy ő bizony munkahelyet vált.

Mert a multi pár forinttal többet tud fizetni. Vagy mert szépen hangzó ígéretekkel sikerült elcsábítania a kulcsembered.

NE HAGYD!

Mit tehetsz a legjobb embereid megtartásáért a munkaerőpiaci válság idején?

Semmit!

Mert olyan ez, mint a házasságban. Attól még nem fog akarni holtomiglan-holtodiglan veled élni a párod, hogy minden második héten „megengedsz” neki egy esti találkát a haverokkal – vagy egy szál virágot hozol neki a névnapján…

Hanem mi a teendőd?

Napi törődéssel, gondoskodással és kapcsolatépítéssel érd el, hogy az az ember valóban Hozzád akarjon tartozni – és akkor nem megy el! Még akkor se, ha jól hangzó ígéretekkel lasszózza a konkurencia. Mert egyszerűen nem lesz ehhez „szabad vegyértéke”.

Ez ma a helyzet a jó munkaerő megtartásával is.

 

Mert lássuk csak! Mi volt a HR-probléma hajdanán, amikor túlkínálat volt a piacon? Meglátni az igazi minőséget, kiszűrni a legkiválóbbakat.

Nemrég ez a helyzet változott. Több lett a munkahely, mint a jelentkező. Így például a jó céges PR által meg kellett tanulnunk bevonzani a legjobbakat.

Most pedig hol tartunk?

Hát ott, hogy a fluktuációval kell leszámolni – lehetőleg egyszer és mindenkorra!

Erről fog szólni a Hogyan tartsd meg a jó munkaerőt tréning Marten Runow-val!

Ezen a képzésen két napon át megkapod az összes tudnivalót és módszert és eszközt, amivel a csapatod hangulatát, motivációs színvonalát és vállalati kultúráját olyanná teheted, hogy öröm legyen Nálad, Neked dolgozni.

Ez lesz a tréning fő témája: min kellene változtatni, hogy továbbra is veled akarjanak maradni a legjobbak?

Mert lehet, hogy most épp nem tudsz nagyobb fizetést adni…

és most éppen nincs lehetőség plusz juttatásokra és extrákra

De van valami más, amit Te meg tudsz adni úgy, hogy versenyképes legyél más cégek ajánlatával – és hosszú távon megtartsd a húzóembert!

Mert Őt, azt az embert, aki valóban Hozzád akar tartozni, senki se fogja tudni elcsábítani. Sajátítsd el A jó munkaerő megtartásának eszközeit Marten Runow-tól!

Az előadó: MARTEN RUNOW

 

Marten Runow sikeres üzletember, világhírű előadó. A csapatépítés nagymestere.

Tulajdonosa és alapítója a Performia Group cégcsoportnak, ami több mint 30 országban, 39 nyelven több mint 50 irodában működik világszerte, beleértve Tokiót, Moszkvát és Kolumbiát is. Közel 1000 alkalmazottal és 30 éves tapasztalattal rendelkezik a toborzás, a kiválasztás és a személyzetkezelés területén!

Sikeres üzletember lévén saját maga példázza az általa oktatott módszerek működőképességét a gyakorlatban.

Marten célja, hogy a vállalkozások erőlködés- és küszködésmentesen tudjanak boldogulni a gazdasági életben, bármilyen mostoha munkaerőpiaci körülmények között.

Dolgozott már többek között az IKEA-nak, az IBM-nek és számos légitársaságnak. Egyik nap Tokióban, másnap már Ausztráliában tart szemináriumot, mindeközben pedig hét, azaz 7, csodás gyerek édesapja. 🙂

Kérésünkre most Magyarországra jön, hogy tréninget tartson a fluktuáció legyőzéséről és a húzóemberek megtartásáról. Ha ezt a csapatépítő megközelítést használod, az az egész cégednek jót tesz!

Jelentkezz a Hogyan tartsd meg a jó munkaerőt tréningre itt:

A TRÉNING ÁRA

1 fő esetén: 212 850 Ft + ÁFA/fő
2 fő esetén 5% kedvezmény: 202 208 Ft + ÁFA/fő
3 vagy több fő esetén 10% kedvezmény: 191 568 Ft +  ÁFA/fő
Ismétlő ár: 106 425 Ft + ÁFA/fő