Milyen izgalmas események történnek nálunk? Elmeséljük a legfontosabbakat.

1. Oklevelet kaptunk a szolgáltatásaink kitűnő színvonaláért

A múlt héten egy olyan csomag érkezett hozzánk, aminek nagyon örültünk, és szeretnénk megköszönni Neked is! Hivatalosan Fogyasztói Vélemény Tanúsítványnak hívják az oklevelünket, és azért kaptuk, mert egy algoritmus segítségével végignézték az interneten fellelhető összes véleményt a Performia szolgáltatásairól, és egyetlen negatív hozzászólást sem találtak.
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elégedettek a munkánkkal az ügyfelek!

2. Nemes-Nagy Szilvia Dániába utazott

Szilvi azért indult nagy útra, hogy tanuljon. Gondosan felkészítette a csapatot, hogyan vigyék nélküle a céget. Biztosan sok izgalmas élménnyel és mesélnivalóval tér haza. Már várjuk!

3. Performia Vezetői Klub

Eljött a szeptemberi PVK ideje! Erősen kezdjük a szezont, két szuper cégvezető jön hozzánk előadást tartani és beszélgetni. Kasza Tamás, lezárási specialista arról fog beszélni Hogyan építs fel egy értékesítési csapatot? A másik előadó Kassay Márta lesz. Hogy ő milyen témát hoz nekünk, az még titok, de a jövő héten kiderül. 🙂

4. Marten értékesítési tréningjére készülünk

Ahogy már hallottad, Marten Runow októberben fergeteges értékesítési tréninget fog tartani Budapesten. A 100 férőhelyből már csak harminc-néhány maradt, másfél hónappal a tréning előtt. Szuper lesz ennyien együtt tanulni!

Mit lehet még tudni Marten értékesítési tréningjéről? Tamás elmeséli a videóban.

5. Jackie kutya kálváriája

Képzeld, szegény Jackie beteg lett. Hullott a szőre és folyton vakarózott. Hónapokig hurcoltuk egyik állatorvostól a másikig, kísérleteztünk aranyárban lévő tápokkal és gyógyszerekkel, míg megtaláltuk a mi orvosunkat. Jackie most nyers húst eszik és elmúltak a bőrproblémái, már csak annyit vakarózik, mint egy normális kutya.

Nálad hogy mennek a dolgok?

Szép és eredményes szeptembert kívánunk,
A Performia csapata