A júniusi Performia Vezetői Klubra készülünk, két vagány vendégelőadóval

Június 5-én kedden délután újra a PVK-ra várunk! Mindig imádjuk ezt a rendezvényt, de nyáron a legjobb, mert a teraszon és az udvaron beszélgetve élvezhetjük veletek a szép kilátást és a jó levegőt. Persze, csak az előadások után. Kik lesznek az előadóink?

Danny Blue, mentalista: Kékesi Dánielt ezen a néven ismeri az ország. De tudtad, hogy mentalista képességeit egyébként PR szakemberként kamatoztatja?

Előadása: PR és márkaépítés, avagy hogyan növeld a céged a jó PR-od segítségével?

 

Juhász Attila, értékesítési rendszer szakértő: Attila azon dolgozik, hogy a cégek többet tudjanak értékesíteni, de ezt kevesebb munkával érjék el. Hogyan?

A kulcsszó, hogy az értékesítési folyamatok újra és újra visszatérő elemeit egy okos rendszerben lehetséges kezelni. A részleteket elmondja a PVK-n.

 

Ha még nem regisztráltál volna rá, gyorsan pótolhatod itt.

Nemes-Nagy Szilvia hazatér

Szilvi nagyon igyekszik, hogy már a Vezetői Klubon is jelen lehessen.

Az biztos, hogy mihelyt megérkezik, alaposan ki fogjuk faggatni, mit csinált és főleg, hogyan tudott elszabadulni a cégéből?

Figyeld a híreket ezzel kapcsolatosan!

 

Olvastál a tesztrendszerünk óriási újításáról?

Ha lemaradtál róla, mindenképp nézd meg itt. Főleg akkor lesz hasznos a cégednek, ha fiatal munkaválallókat szeretnél bevonzani.

Élő tréningek hada: végre újra kommunikációs és interjú tréning

Hosszú idő után végre újra tartjuk a Vezetői Kommunikáció kulcsa tréninget és az Interjútechnikák tréninget. Mi a közös bennük? Hogy abszolút gyakorlati tudást lehet szerezni rajtuk.
Ha állásinterjúkat fogsz lefolytatni, akkor kötelező elvégeznek az Interjútechnikák tréninget, hogy ne tudjanak átverni a dörzsöltebb jelöltek.

Tombol a GDRP láz

Neked is eleged van már az adatvédelmi törvény körüli őrületből? Nekünk nagyon! De a szabály, az szabály. Így megújítottuk az Adatvédelmi szabályzatunkat, amit itt találsz meg. Illetve bármikor eléred a weboldal láblécében.

Szép hétvégét kívánunk! Hamarosan találkozunk valamelyik rendezvényünkön, képzésünkön!

 

Csermák Ágnes
személyzetfelvételi specialista