Hogy átgondoljuk a 2017-es évünket, összeszedtük a legfontosabb eseményeket. Lemaradtál valamiről? Most képbe kerülhetsz.

Szilvi eltűnt, Koppenhágában találtak rá

A Performia csapata meg tudta valósítani, hogy nélkülözze a tulajdonos-ügyvezetőt fél évre, amíg ő tanulmányi szabadságát töltötte Dániában. Hogyan lehetséges ez? Amikor Szilvi hazajön, erről tart erről egy kis beszámolót. Bár megoldottuk nélküle a munkát, már nagyon várjuk vissza!Forray Niki megszerezte a Performia Expert címet

Mit jelent ez? Niki rengeteget tanult, és HR szakértővé vált! Annak ellenére, hogy nem ez áll a diplomájában, sokkal szívesebben bíznánk meg őt kiválasztással, mint egy átlag HR-est. Gratulálunk, Niki!


Terjed az adatokon alapuló személyzetfelvétel, halleluja!

Ötszörösére növekedett azon ügyfeleink száma, akik Performia tesztrendszerével vesznek fel csak embert a cégeikbe. Nagyon boldogok vagyunk ettől, mert biztonságot jelent a vállalkozásoknak.
Ha már a teszteknél tartunk: gigantikusat fejlődtek

Tesztrendszerünk eddig is messze felülmúlta a piacon elérhető teszteket (tudjuk, szerények vagyunk 🙂 ), de idén még tovább fejlődött.
Az új személyiségteszt lézerprecízen mutatja meg az egyén jellemzőit. Többet tudsz meg a jelöltről mint ő maga, a személyiségére szabott tanácsokat kapsz arról, hogyan kezelheted.Tesztfelhasználóként rögtön megtudod, hogyan kommunikáld az eredményeket a jelöltnek, és hogyan használd a gyakorlatban vezetőként.
Fő szempont: az emberek attól javulnak, ha nem a hibákat emeljük ki, hanem a pozitív dolgokra helyezzük a hangsúlyt.

Fantasztikus embereket találtunk az ügyfeleinknek

Igazi gyöngyszemeket vettünk fel idén. Ráadásul az új munkatársak tanulni is jöttek hozzánk. Nézd meg, mit mondott a kiválasztásáról Bea.

https://www.youtube.com/watch?v=y2stkNcrKrE

Háromszor is elcsábítottuk Martent

Marten Runow három zseniális tréninget is tartott nálunk idén. Egyszerűen imádja őt mindenki, aki találkozik vele, úgyhogy jövőre is stipi-stopiztuk, pedig a nemzetközi Performia 37 másik országával kell versengenünk érte.
Mikor láthatod élőben? Márciusban jön hozzánk Hatalom az érzelmek felett című tréningjével.


Három csapattaggal bővültünk

Úgy látszik, idén a hármas volt a szerencseszámunk! Ki a három új munkatárs?

  • Ági: Vezetőink közé egy magasan kvalifikált termelő munkatárs érkezett, Csermák Ági személyében, aki hamarosan a csapat vezetőjévé válik.
  • Jocó: Új szolgáltatási igazgatónk Fogarasi Jocó színre lépett, és 100%-os eredménye van a munkaerő kiválasztásban. Azért még dolgozunk rajta hogy ügyesebb legyen 🙂
  • Szandi: Levadásztunk egy újabb briliáns, termelő munkatársat Szandi személyében, aki a pénzügyeket koordinálja, és olyan szorgalmasan tanul, hogy lassan már minden máshoz is ért a Performiában.

Kiadtuk az Új toborzási módszerek CD-t

Hosszú kutatásunk eredményét teltházas előadásokon meséltük el, majd kiadtuk hanganyag formában is. Így mindenki tud jó embereket toborozni, nincs kifogás, csak tanulás! 🙂

Ó, még egy vadiúj csapattagunk van!

A legújabb munkatársunk Szűcs Anna Pocaklakó! Marcsika itt is megállíthatatlanul termeli az új kollégákat.:)
Eladtunk egy leányt

Liliből menyasszony lett, nagy a szerelem!

Amit mindig kérdeztek

Kutyusaink is jól vannak, létszámuk maradt kettő. Cukiság indexük kiegyensúlyozott növekedést mutatott az év folyamán.Őőőőőőrület!

Év végére egy kicsit bekattanunk. Játszottunk nyereményekért és közösen Mikulás buliztunk a Performia Vezetői Klubon.

Jövőre is fejlődni és növekedni fogunk, izgalmas 2018 elé nézünk. Tényleg, tudtad, hogy 2018 a HR éve? 10x-es növekedést tervezünk. Ennyivel többen választhatják ki biztonságosan a munkatársaikat.

Neked milyen éved volt?

A Performia Hungary csapata