Szökőévente egyszer fordul elő, hogy két ennyire fantasztikus hírünk legyen egyszerre! Úgyhogy most a boldogságban úszás jellemzi a kis csapatunkat.

Milyen örömteli események történtek? Az egyik Neked is óriási segítség lehet… Nézzük őket.

Először is, fogadd nagy szeretettel a legújabb Performia-tagot, Annát!

Bizony, megszületett Marcsi kislánya, aki vitathatatlanul egy tündér. Mindenki jól van, egészséges, és jó étvággyal eszik.

Természetesen Marcsi most főállásban anyuka lesz, csak időnként kapjuk el a kérdéseinkkel. 🙂

Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik! És persze jövünk majd még képekkel, hogy láthasd az apróságot.

Na de mi a másik „születés”?

A másik hírünk önmagában is megérne egy misét!

Olyan jelentős újítás történt a Performia szoftverek területén, ami versenyelőnyt biztosít a használóknak. Mi ez?

Dobpergés, harsonák: a Performia tesztek már okostelefonon is elérhetőek!

Mit jelent ez?

Hogy mostantól villámgyorssá és rugalmassá válik a toborzás, mégsem kell lemondani az alaposságról. A jelölttesztelés továbbra is objektív képet ad a személyekről és képességeikről. Viszont már útközben is kényelmesen tudnak hozzád jelentkezni!

Kinek a leghasznosabb a fejlesztés?

Minden olyan cégnek, aki fiatalokat szeretne felvenni. A mobillal a kezükben született generáció tagjai alig ülnek le a gép elé, hiszen mindent elérnek a telefonon, ami szükséges. De eddig az álláshirdetésekre való jelentkezéshez számítógép kellett. Most már minden lépéshez elég az okostelefon.

Ha Te tudod ezt a gyors és kényelmes toborzási eljárást használni, akkor jóval többen fognak hozzád jelentkezni.

Ezt mesélte egy ügyfelünk a tesztelés után

Épp a múltkor beszéltem egy ügyfelünkkel, akinek a meglévő munkatársait teszteltük. Arról számolt be, hogy a tesztelés óta megváltozott a hangulat a cégben. Mindenki jobban tisztában van magával és a többiekkel is.

Plusz már tudják, hogy nem kell csak azért megtartani egy rossz munkatársat, mert félnek, hogy nem találnak mást a helyére. Megtapasztalták, amit Marten is mindig mond, hogy egy rossz munkatársat nem is kell helyettesíteni. Már attól sokkal könnyebb az élet, ha nincs ott. Miért? Olyan ez, mint amikor hőlégballonnal utazik egy kis csapat, és az egyik ember folyton felmászik, hogy lyukat vágjon a ballonba. Ha ezt az embert kitesszük, könnyebben és gyorsabban halad felfelé a ballon.

Örülj velünk! Reméljük, Nálad is boldogan indul a tavasz!

Ha pedig a személyzetfelvétel és a tesztelés érdekel, minden lényeges információt megkapsz róla a Professzionális Személyzetfelvételi Csomaggal.

Csermák Ágnes
személyzetfelvételi specialista