Ma egy különleges blogbejegyzést olvashatsz. Nem is mi írtuk! Akkor ki?
Dr. Lenkei Gábor csapata, a Dr. Lenkei Egészségkultúra zászlóvivői. Hogy miért épp ők? Mert elvégezték a Professzionális személyzetfeli csomag tananyagát, és nagyon fellelkesedtek.

Ezzel a rendszerrel valóra tudom váltani az álmaimat

Mit mondott Dr. Lenkei Gábor a Performia személyzetfelvételi rendszeréről?

Szükségem van egy olyan átfogó, minden fontos szempontot és elemet egységes, jól működő rendszerbe ötvöző személyzet toborzási és kiválasztási rendszerre, amilyet itt megismerhettem és amelynek elsajátítottam az alapjait. Ez hiányzott eddig ahhoz, hogy ki tudjam bontakoztatni a Dr. Lenkei Egészségkultúrában, mint mozgalomban benne rejlő fantasztikus erőt és lehetőségeket. Most lehetőségem van arra, hogy olyan valódi és ütőképes csapatot építsek magam köré, amelynek tagjaitól megkapom azt a támogatást, amelyre mindig is vágytam.
Elháríthatom a naggyá válásunk útjában álló legfontosabb akadályt. Ezzel a rendszerrel – ügyesen alkalmazva – meg tudom valósítani a céljaimat, valóra tudom váltani az álmaimat.
Dr. Lenkei Gábor

Vajon a munkatársai és egyet értettek vele?

Az eddig nehéznek és inkább bonyolultnak vélt toborzás átalakult bennem a megértéseknek köszönhetően, egy rendkívül egyszerű, könnyen véghezvihető munkafolyamattá, amit biztos vagyok benne, hogy sikerrel fogok alkalmazni. A tanult adatokkal eltűntek a nehézségek! Nem tudtam eddig, hogy ez egy könnyedén sikeres akció lehet, amivel magabiztosan tudok munkatársakat kiválasztani.
Szirbán Dóra

A fő felismerésem, hogy sokkal egyszerűbb egy jó csapatot építeni, mint gondoltam. Eddig ez kicsit a szerencsének tűnt: beválik-e a jónak tűnő ember? És sok-sok-sok munkának: kontrollálni-kalapozni-kontrollálni-újra kalapozni-kontrollálni. Tudom, hol volt a hiba, nem figyeltem arra, hogy termelő vagy cselekvő embereket vegyünk fel. De a csapat definíciójának megértéséből ez egész kiviláglott nekem!”
Dr. Szécsi Péter

Megkérdeztük őket arról is, hogyan fogják használni az itt megszerzett tudást?

El fogom végezni a profi tesztértékelő tanfolyamot és az egész Performiás csomaggal fogom végezni a toborzást. Minden megtanult lépést alkalmazni fogok a siker érdekében.
Szirbán Dóra

Azonnal belefogok, legyen minden jelenlegi munkatársnak jól megfogalmazott és általa is ismert és megértett terméke. Értsék meg, hogy mi az a csapatmunka. Hogy ők hogyan járulhatnak hozzá a célunk eléréséhez. Mindenkit újra ellenőrzünk a megismert formulával. Aki menthetetlen, ahelyett keresünk új embert, szintén a tanultak alapján.
Dr. Szécsi Péter

Mit leshetsz el Dr. Lenkei Gáborék sikeréből?

Hogy érdemes tanulni a azokról a témákról, amiben most még nem vagy eredményes, ami most nehéznek érződik. És ha már tanulsz, hozd Magaddal a kulcsembereidet is, hogy megtöbbszörözd a hatást!

Csermák Ágnes
személyzetfelvételi specialista