Arra gondoltunk, ma ügyfeleink sikerei alapján nézzük meg, milyen ötleteink vannak a cégvezetéshez, a munkatársak kezeléséhez vagy épp felkutatásához. Benne vagy?

A kertész, aki most az emberről tanul: Maros Krisztián, a Pirme Garden tulajdonosa

“Nagyon jónak tartom, hogy ennyire átfogó képet kapok egy-egy teszt alapján a személyről. És gyakorlatilag egy használati útmutatást is, hogy hogyan kell kezelni a legkülönbözőbb személyeket. Nagyon sok mindent a magánéletemben is hasznosítani tudok. Magamról is sok mindent megtanultam.

Hogyan fogja alkalmazni az itt tanultakat?
“Annak külön örülök, hogy nem csak a személyzetfelvételnél, hanem a társas kapcsolatokban is sok dolognál a miértjére jöttem rá, jobban látom az összefüggéseket. Tudni fogom a cégnél, hogy hogyan tudom jobban megtartani az embereket és az új embereket miként válasszam ki.”

Mit valósíthatsz meg a sikeréből a saját vállalkozásodban?
Használd a cégben, amit a magánéletben már megtanultál, és fordítva. Amivel a gyerekedet ráveszed, hogy többet tanuljon, azzal a hozzáállással a munkatársaidat is rá tudod venni, hogy jobban teljesítsenek.

Nyúl Roland, a Pölöskei szörp ügyvezető tulajdonosa megfordult a lovon

“Teljesen sablonos és eredménytelen munkát jó sok idő befektetéssel csinálni nem túl barátságos, de erre csak akkor jön rá az ember, mikor megtalálja/megkapja az orvosságot. Fordítva ülnek az átlag cégvezetők a lovon. Én most megfordultam és elmondhatom erre szebb a táj :).”

Hogyan fogja alkalmazni az itt tanultakat?
“Az új kollégámmal közösen első lépésként gyakorolni fogjuk az EXEC-U elemzést, hiszen a jelenlegi, de érzés alapján kérdőjeles alkalmazottaknál szükség van a megerősítésre.”

Mit valósíthatsz meg a sikeréből a saját vállalkozásodban?
Amikor rengeteg a munka és kevés az eredmény, akkor kérj segítséget. Vess egy pillantást külső nézőpontból a cégedre, és változtass meg akár alapvető dolgokat is.

Konkoly-Szappanos Anett, a Konkoly Electro Kft-től figyel a kollégái személyiségjegyeire

“Jobban oda fogok figyelni a legutóbb felvett (és tesztelt) munkatársra, mert több ponton „hibádzott” a tesztje. Otthon ismét elő fogom venni a teszteket. “

Hogyan fogja alkalmazni az itt tanultakat?
“Egy részét már korábbi képzések által megtanultam és használtam is. A profil készítését tartom nagyon fontosnak és ezt is bevezetem ezentúl.”

Mit valósíthatsz meg a sikeréből a saját vállalkozásodban?
Ezt már sokszor hallhattad tőlünk, nem véletlenül: mindenképp teszteld le a leendő munkatársaidat. A kompetencia- és személyiségteszt eredményét nem csak a kiválasztáshoz tudod használni, hanem Anett után szabadon, később is előveheted őket, hogy könnyebben tudj együtt dolgozni az embereiddel. Gyakorlatilag úgy tudod alkalmazni, mint egy használati utasítást.

Reméljük, tudtál ötleteket és inspirációt meríteni a fenti élménybeszámolókból. Szép hétvégét kívánunk!

Szűcs-Torma Mária,
a Performia kiválasztási és jelölttesztelési szakértője

Ó, és ne feledd, október 25-én kezdődik Marten Runow értékesítési tréningje, amire már csak 18 helyünk van!