EZÉRT: 9 katasztrofális hiba az állásinterjún!

A piac folyamatosan ellátja az álláskeresőket jobbnál jobb tanácsokkal azzal kapcsolatban, hogyan befolyásoljanak az interjún. Te mennyi energiát fektetsz abba, hogy kiszűrd a jelöltek trükközését?

Sajnos sokszor szembesülünk azzal az érzéssel, hogy az újdonsült munkavállaló valahogy még sem azt produkálja, amit ígért és mutatott az interjún.

Próbaidő alatt időt nem kímélve foglalkozunk az újdonsült munkavállalóval, igyekszünk mindenre megtanítani, biztosítunk neki egy jó nagy halom kedvezményt (autó, laptop, szabadság stb.) anélkül, hogy még bármit letett volna az asztalra. Majd próbaidő vége előtt pedig tényleg rászánjuk magunkat, hogy szembenézzünk a valósággal, és hozzunk egy döntést: nem ilyen lovat akartam!

discount

A Performia kifinomult eszközeinek segítségével nagy mértékben le tudod csökkenteni az interjúid számát, hiszen csak azokkal fogsz találkozni, akik személyiségben, kvalitásban tényleg megfelelnek az adott pozícióra.

Itt ne állj meg!

Ez csak az előkészület! Ami nagyon fontos, de az interjún beszélgetni, kérdezni, legfőképpen úgy tenni mindezeket, hogy a végén 100%-os magabiztossággal állítsd, hogy ez a jelölt képes ellátni a jövőbeni feladatait és olyan minőségben és mennyiségben, ahogy azt Te megálmodtad.

Szeretnéd jól csinálni?

Itt a helyed: https://performia.hu/szolgaltatasok/performia-kepzesek/interjutechnikak

 

Üdvözlettel:

Szűcs-Torma Mária

Szolgáltatási igazgató