PERFORMIA TESZTEK

JELÖLTTESZTELÉS MENTŐCSOMAG

Hogy élesben kipróbálhasd a tesztek hatékonyságát, egyszeri mentőcsomagot adunk a jelöltteszteléshez. Mi ez?

Kedvezményes áron kapsz egy 5 tesztből álló mentőcsomagot, amihez írásbeli és telefonos kiértékelés tartozik. Amellett, hogy elmondjuk Neked, mire számíthatsz a leendő munkatárstól, tanácsokkal is segítjük a munkádat.

Ha szeretnéd igényelni, akkor írj az info@performia.hu-ra vagy hívd a +36703632178-as telefonszámot.

Bővebben a tesztekről

Amikor a személyzetfelvételről van szó, a fontos döntéseknek nem szabad attól függeniük, hogy ki kinek kije, és ki kiért lobbizott itt vagy ott, hogy lefoglaljon valakinek egy állást. 

Évekig dolgoztunk azon, hogy a hazárdjátékot és az önkényességeket eltávolítsuk a személyzetfelvételi folyamatból, valamint, hogy a Performia rendszert a hozzá tartozó tesztekkel és interjúkkal együtt hozzáférhetővé tegyük a cégvezetők és személyzeti vezetők számára. A teszteredményekkel a kezedben vezetőként objektíven meghozhatod a döntésed, hogy felvedd a jelentkezőt vagy sem.

Több különféle tesztünk és kérdőívünk együtt adja meg azokat az információkat, melyekre valóban szükséged a személyzeti döntés meghozatalához.

EXEC-U-TESZT

Az Exec-U-Teszt (személyiségteszt) 10 személyiségjegyet mutat meg, mely sokat elárul arról, vajon az illető hogyan fog viselkedni a meghirdetett állásban. Az olyan dolgok, mint a lojalitás, tervezői készség, és hogy a személyt meg lehet-e bízni irányítói feladatkörrel igen tisztán láthatók, valamint az is, hogy mi a legjobb módja a jelentkező képzésének az adott munkakörre

EXEC-IQ TESZT

Az Exec-IQ teszt egy olyan teszt, amelyet meghatározott idő alatt kell kitölteni, és megadja Önnek a személy IQ szintjét, mely megmutatja, hogy az illető mennyire képes problémákat megoldani.

A Performia rendszer különösen hasznos, nem csak a személyzetfelvételben, hanem a már meglévő személyzet kiértékelésében is. Átszervezések, képzések, előléptetések stb. esetén sokkal könnyebben érheti el célját, ha félreteszi a találgatásokat és a véleményeket.

EXEC-FELFOGÓKÉPESSÉG TESZT

Az Exec-Felfogóképesség teszt egy olyan teszt, a mely megmutatja, hogy a személy milyen gyorsan, és milyen pontosan érti meg a az útmutatásokat,
az utasításokat vagy helyzeteket, valamint megfelelően reagál-e ezekre.

Remekül használható a vezetők kiválasztásához.

A PERFORMIA EGY NEMZETKÖZI HÁLÓZAT, A TESZTEK SZÁMOS NYELVEN ELÉRHETŐK.

A fent említett teszteken kívül olyan teszteket is kifejlesztettünk, amelyek a pályázók termelékenységét, motivációját, az előírt – az álláshoz kapcsolódó korábbi – munkatapasztalatokat, valamint a tudását vizsgálják.

Tehát a Performia által kifejlesztett különféle tesztek és interjúk használatával lefedjük a személyzetfelvétel 4 legfontosabb pontját: termelékenység, személyiség, motiváció és tudás.

További információkért kérd ajánlatunkat!

Írjon nekünk