Tarts tükröt a céged elé!

20 PERCES CÉGANALÍZIS
– A TÚLÉLÉSÉRT ÉS A NÖVEKEDÉSÉRT

TÜKÖRBE NÉZNI FÁJDALMAS LEHET


Mindegy, hogy egy cégről vagy egy személyről van szó: sokan megpróbálják elsumákolni ezt a pillanatot.

Mindaddig, amíg a valóság rá nem mutat a rejtett hibákra. Ami sokkal költségesebb és fájdalmasabb, mint ha időben felmértük volna a helyzetet.

Sőt akár végzetes is lehet…

TUDOD, MIÉRT NEM TUD REPÜLNI A STRUCC?

MERT HOMOKBA DUGJA A FEJÉT! 

Hasonló a helyzet azokkal a cégekkel is, amelyekben rengeteg kiaknázatlan erőforrás, komoly szaktudás és rejtett tartalék van.
Kiváló szakemberek hozták létre ezeket a vállalatokat, akik szívükön viselik a csapatuk sorsát, és
rengeteget dolgoznak azért, hogy olyan céget vezessenek, amire igazán büszkék lehetnek.

Mégsem tudnak igazán felröppenni a piacon!

Miért jut erre a sorsra rengeteg kiváló szakember? A válasz: mert hiába vagy kiváló a saját szakterületeden, ha nem nézel rá a gyenge pontjaidra, akkor a konkurenciád fogja elhalászni előled a vevőket – és a legjobb munkaerőt is.

Na és persze még valami, amiért érdemes tükröt tartanod a vállalat elé:

Azt kell erősíteni, ami működik!

Talán az a célod, hogy „mindenben jó légy”, és mindenkit kiszolgálj. Biztos út a bukáshoz!

Ellenben lehet, hogy a siker kulcsa máris ott van a kezedben: a céged valamelyik rejtett területén, amit a Céganalízis segítségével fókuszba helyezhetsz, és még jobban kiaknázhatsz.

ÍGY HOZD KI A LEGTÖBBET A CÉGEDBŐL – DÍJMENTES CÉGANALÍZIS TESZT A PERFORMIÁTÓL

Ha ismersz minket, akkor már tudod: mi napról napra azon dolgozunk, hogy nem csupán remekül teljesítő, hanem szerethető cégeket segítsünk megalkotni a partnereinknek. Olyan vállalatot, amely nem mókuskerék, hanem felívelő pálya.

Ezért most térítésmentes kitöltési lehetőséget biztosítunk a Céganalízis Teszthez, amely ki fogja mutatni a vállalkozásod legfontosabb erősségeit, és arra is rávezet, hogy miként használd ki ezeket.

De vigyázat: ez a kérdéssor rámutat a problémás területekre is, amelyek gátolják a fejlődésedet! Élesen rávilágít azokra a kritikus pontokra, amiket sürgősen kezelned kell, hogy ne húzzanak vissza.

MI EZ A TESZT, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

A Performia Céganalízis Tesztje 100 mélyre hatoló, célzott kérdése egy grafikont rajzol ki válaszaid alapján, amely 20 különböző szempont alapján méri fel a cégedet. A mintegy 20 percet igénybe vevő teszt nyomán rögtön a böngésződben megjelenik az eredmény: kirajzolódik a saját, egyedi céges profilod.

Már ez a tükörkép is nagy hasznodra lesz az üzleti önismereted fejlesztésében. Még fontosabban azonban a vállalkozásod jellegzetességei közötti kapcsolatok, a grafikonon belüli összefüggések.

Ezek értelmezése képzett tesztkiértékelőt igényel, aki személyesen átnézi a teszteredményeidet, és akivel a teszt kitöltése után most szintén térítésmentesen kapcsolatba léphetsz.

Többek közt az alábbi kulcskérdésekre fogsz választ kapni:

  • hol rejlenek a rejtett tartalékaim
  • hogyan tudnám jobban hasznosítani erőforrásaimat
  • mennyire erős a szervezetem
  • mennyire életképes cégem stratégiája
  • vannak-e láthatatlan „lyukak” a cégemben, ahol elfolyik a pénz
  • mennyire hatékonyak a munkatársaim
  • milyen értékesítési potenciálok állnak a vállalatomban kihasználatlanul
  • hogyan javíthatom a cégem folyamatait

KEZDHETJÜK?


Ha
ügyvezető vagy, és szeretnél még jobban rálátni a cégedre, hogy hatékonyabban fejleszd, akkor csak add meg alább az elérhetőségedet, és már küldjük is Neked a Céganalízis Tesztet! A teszt kitöltése és továbbítása után egy egyéni kiértékelőt rendelünk a cégedhez, aki felveszi Veled a kapcsolatot!

“Ezek az adatok létfontosságúak minden vezető számára, aki jó csapatot szeretne felépíteni.”
L. Szilvia

Ügyvezető