Performia Álláshirdetés-varázsló

Rossz álláshirdetés = rossz jelöltek

Belefáradtál, hogy a rossz és a még rosszabb munkaerő közül kell választanod?

Rengeteg vállalkozás küzd azzal a problémával, hogy az új munkaerő toborzása már rögtön az elején megfeneklik. Föladják az álláshirdetést, de nem jelentkezik senki. Ha mégis jelentkeznek, azok olyanok, hogy nem is kellett volna jelentkezniük.

Nyilván ettől a ponttól a teljes toborzási folyamat tönkre van téve.

Az álláshirdetés eközben nem olcsó mulatság. Érthető hát, hogy elvárásaink vannak vele szemben.

Ne dobd ki a pénzt az ablakon! Neked működő álláshirdetésekre van szükséged, amelyek bevonzzák azt az embert, akire kifejezetten szükséged van. Nem azon van a hangsúly, hogy minél többen jelentkezzenek, az elsőszámú cél az, hogy jó jelöltet találj.

 

Az Álláshirdetés-varázsló működő álláshirdetést készít!

 
A Performia tisztában van vele, mennyire fontos része a legjobb munkaerő felvételének a jól megírt álláshirdetés. Ezért olyan eszközt biztosítunk Neked, ami alapfeltétele a sikeres személyzetfelvételnek, és amelynek segítségével termelő, teljesítménycentrikus csapatot tudsz építeni.

 

Hogyan működik az Álláshirdetés-varázsló?

A cégvezető kitölt egy kérdőívet a megürült poszt kapcsán. 20 kérdésre kell választ adnia a betöltendő munkahely jellegét, illetve a vállalkozást illetően. A kitöltés nem időigényes, csak pár perc szükséges hozzá. A kérdőívet az Álláshirdetés-varázsló elemzi, és ad egy kiértékelést, egy útmutatót, ami alapján már gyerekjáték lesz megírni az álláshirdetést.

 

Olyan álláshirdetést akarsz, ami valóban hatékony?

 
Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon, és mi küldjük is a kérdőívet!