PERFORMIA

A személyzetkezelés specialistája

Mert neked is lehet sikeres csapatod és örömteli vállalkozásod!

A Performiáról

A Performia egy stabilan növekvő nemzetközi cégcsoport, Svéd anyacéggel. Jelenleg több, mint 30 országban segítjük a cégvezetőket abban, hogy a személyzeti terület megalapozásával és stabillá tételével gyorsabb terjeszkedést, nagyobb profitot és jobb eredményeket érjenek el a saját piacukon.

Magyarországon több, mint 1500 cég használja sikerrel a Performia technológiáját és kiválasztási rendszerét, és több, mint 6000 vezetőt képeztünk ki a csapatépítés fortélyaira.

A személyzetkezelés specialistái vagyunk, átölelve a toborzást, megtartást, motiválást és a hatékonyság növelést a csapatban.

A Performia célja:

Cégtulajdonosokat, vezetőket kompetenssé és sikeressé tenni a személyzetfelvétel és személyzetkezelés terén úgy, hogy az a cégekben magasabb szintű termelést és morált eredményezzen.

Célunk, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

„Azért használom a Performia rendszert a kiválasztásban, mert igazán működik. Nekünk bevált. A Performia a HR-ben a “Mercedes!”
Hovány Márton, tulajdonos

Hovány csoport

Akikkel már együtt dolgozunk

Ügyfeleink visszajelzései

Fordulj hozzánk bizalommal

Kiknek tudunk segíteni?

Kis -és középvállalati cégvezetőknek

Minden olyan cégnek, akik szeretnének a kiválasztásban és a megtartásban, motiválásban sikeresebbek lenni, és ehhez keresnek működőképes technológiát és eszközöket.

Nagyvállatoknak és multiknak

Az Interspeedia HR toborzó szoftverünk óriási segítség lehet nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek, hiszen itt nagyobb létszámot kell kezelniük egy-egy keresés során.

HR-es kollégáknak és toborzást végzőknek

A Perfomia toborzási technikája és eszköztára nagy segítség lehet mindenkinek, aki valamilyen formában részt vesz a kiválasztási folyamatban, és nem akar folyton mellé nyúlni az új munkatárs felvételnél.

Akikkel már együtt dolgozunk

Díjmentesen letölthető anyagok

Hogyan vegyük fel a megfelelő embert?

És ha sikerült megtalálnod, hogyan tartsd meg hosszútávon? Mi az a bombabiztos módszer, aminek a segítségével a jövőben is képes leszel megtalálni és megtartani a jó kollégákat? Mi tudjuk a választ! Érdekel? Töltsd le az e-book első részét, és nyerj betekintést a Performia tévedhetetlen kiválasztási módszerébe!  
Kérem!

Hogyan toborozz jó embert a cégbe? - Tanulmány

Megmutatjuk, hogyan lendülhetsz túl a holtponton, ha már régóta nem találsz jó munkatársat. 3 sikeres magyar cég példáján keresztül ismerheted meg, mit kell csinálnod a sikeres személyzetfelvételhez. Töltsd le INGYEN!
Letöltöm!

11+1 toborzási sikertipp

Iratkozz fel a 12 részes hírlevél sorozatunkra, ahol minden reggel kapsz tőlünk egy-egy toborzási tippet, amit mi magunk is sikerrel alkalmazunk.  
Feliratkozom!