Csatlakozz a több, mint 1500 magyar céghez, akik már ismerik a Performia professzionális kiválasztási módszerét!

Hogyan vegyük fel a megfelelő embert?

A leghasznosabb gyakorlati útmutató, amit el kell olvasnod, mielőtt elkezded a toborzást.

Tudod, hogy kiváló munkaerőre van szükséged. Minden szakértőtől azt hallod, hogy csapatot kell építened magad köré és delegálnod kell. Vállalkozóként, cégvezetőként azonban azt is tudod, hogy manapság minden korábbinál nehezebb megtalálni (és megtartani) a legjobb embereket…

De akkor mégis mi a megoldás? Hogyan érheted el, hogy ne hozz soha többé rossz személyzeti döntést?

Hogy soha többé ne hozz rossz személyzeti döntést!

Minden cégvezető álma, hogy profi, hozzáértő munkatársai legyenek. Ám egy rosszul kiválasztott kolléga porrá tudja zúzni ezt az ideális képet.

De mi alapján válaszd ki az új munkatársadat?
Mi alapján szervezz át vagy küldj el embert?
Lehet-e a toborzás során a döntő tényező a szimpátia?

Egy biztos! Nincs  profibb egy felkészült vezetőnél vagy HR-esnél!

Miről szól ez az E-book?

Mi a kiválasztás 4 szempontja?

A kiválasztás a legtöbb cégvezető szerint lutri. Megfelelő eszközök nélkül valóban az. De ha ezen szempontok alapján választod ki az új kollégákat, garantáltan eredményesebb leszel, mint a legtöbb cég. 

Hogyan szűrd ki a bajkeverőket?

Vannak a jó fiúk, és vannak a rosszak. Az előbb említettekkel birodalmakat építhetsz, míg a másik típus csak rombolni fog. Hogyan láthatod már az elején, hogy a jelölt melyik tábort erősíti? A válasz a könyvben van.

Hogyan mérhető pontosan a hatékonyság?

Minden munkakörben, legyen az vezetői, vagy beosztotti, lehet, sőt kell is mérni a hatékonyságot. De hogyan tudod kideríteni, hogy az illető egy termelőgép lesz, vagy sem? A könyvben leírjuk!

Hogyan alkoss valós képet a személyiségről?

Az interjún a legtöbben álarcot hordanak. Vagy tudatos megtévesztés van emögött, vagy az, hogy meg akarnak felelni. De neked látnod kell, hogy ki ül veled szemben. Mire figyelj? Benne van a könyvben.

Miben lesz segítségedre a könyvben lévő tudás?

Biztosra akarsz menni?

Olvass bele!

Tudatosabbá, struktúráltabbá vált a toborzási folyamat. A toborzás során alkalmazni fogom a 4 tényezőt, szempontot.
Martinuzzi Csilla
Allegro Kft.
Egyszerű és hatékony eszközt kaptam a munkaerő felvételhez, mellyel időt és energiát lehet spórolni és a lényeges adatokra koncentrál.
Tóth Zsuzsanna
személyzeti vezető, MASCO Kft.
Sokkal nagyobb hangsúlyt fogok fordítani a referenciákra, és sokkal több pozícióban kellene tesztet bevezetni.
Szabó Angyalka
DPD Hungária Kft.

A szerzőről

Marten Runow, a több mint 30 országban működő Performia Group alapítója, a csapatépítés nagymestere, egy zseniális e-bookban foglalta össze a 30 éves tudásának az alapjait a kiválasztásról.

A közérthető és olvasmányos anyag tele van azonnal elleshető fortélyokkal, példákkal és gyakorlati tanácsokkal. Szeretnél te is 95%-os eredményességgel toborozni? Akkor ez az e-book neked szól!

E-book ára:

4.790 Ft + ÁFA

Fizetés

Fizetni utalással és bankkártyával egyaránt tudsz. Utalás esetén a megrendelést követően e-mailben küldjük neked az utaláshoz szükséges adatokat.

FONTOS! A legjobb e-mail címed add meg, hiszen arra küldjük a hozzáféréseidet

Kérünk, olyan e-mail címet írj be, melyet rendszeresen olvasol, hiszen ide fogjuk elküldeni a megrendelést visszaigazoló e-mailt, az e-számládat és az utaláshoz szükséges adatokat.

Töltsd ki a számlázási adatokat

A megrendeléskor megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a marketing@performia.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 398 3298 -es telefonszámon munkaidőben.