Időpont: 2024.március 27. 18:00

Nap
Óra
Perc
Msp

Ingyenes előadás cégvezetőknek és vállalkozóknak

DOMINÁLD A MUNKAERŐPIACOT: 3 VÉGZETES HIBA, AMIT A CÉGVEZETŐK 99%-A ELKÖVET EGY ÚJ MUNKATÁRS KIVÁLASZTÁSÁNÁL!

Tudtad, hogy az új munkatársak közel egyharmada már a próbaidő alatt alkalmatlannak bizonyul? Szinte minden cégnél ugyanazt a 3 szarvashibát követik el a toborzásnál, az állandó mellényúlás pedig rengeteg frusztrációt, illetve óriási pénz- és időveszteséget eredményez. Tarts velünk az ingyenes előadáson és tudd meg, hogyan szerezhetsz magadnak szinte illegális versenyelőnyt a saját piacodon!

INGYENES,
regisztrációhoz kötött

Időpont:
2024.03.27.

ONLINE
100% élőben

Itt az idő, hogy lefölözd a piacot: találd meg a legjobb embereket és építs profittermelő csapatot!

Az új munkaerő felvétele olyan, mint egy kétélű kard. Ha jól csinálod, az egekbe katapultálhatod vele a vállalkozásod hatékonyságát és bevételét. Ha rosszul, akkor viszont óriási pénzügyi veszteséget jelenthet. Az ingyenes előadás után pontosan tudni fogod, hogyan találhatod meg azokat a kollégákat, akik garantáltan a növekedés irányába húzzák a vállalkozásod szekerét.

Ismerd meg a módszert, ami több száz vállalkozásnál hozott áttörést!

Ugye Te sem szeretnéd, ha a legértékesebb munkaerő mindig a konkurenciánál kötne ki? Ha komolyan gondolod a cégépítést, akkor tudnod kell, hogyan vonzhatod magadhoz és tarthatod meg a legjobb munkaerőt a piacon. Tarts velünk az ingyenes előadáson, ahol lerántjuk a leplet a legnagyobb buktatókról és lépésről lépésre végigvezetünk a toborzási folyamaton, amit már több száz hazai vállalkozás használ sikerrel!

Időpont: 2024.03.27.

Az előadást tartja:

Nemes-Nagy Szilvia
Vezetési és toborzási specialista, a Performia Kft. ügyvezető igazgatója

Közel 40 éve oktat. 25 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6.000 vezető vett már részt több mint 1.500 cégtől.

Küldetése, hogy a cégvezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén, hogy növelni tudják a vállalkozás termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

AMIRŐL SZÓ LESZ AZ INGYENES ELŐADÁSBAN

Mi az a 3 végzetes hiba, amit mindenképp el kell kerülnöd?

Felfedjük azt a 3 hibát, amit a cégek 99%-a elkövet. Ezután megtudhatod, hogyan érheted el, hogy az új munkaerő a lehető leggyorsabban betöltse azt a posztot, amire felvetted.

Hogyan ellenőrizheted a jelöltek termelési múltját?

Ahogy egy szolgáltatót, vagy egy beszállítót sem választasz ki ajánlás nélkül, egy jelöltet sem vehetsz fel anélkül, hogy leellenőriznéd a termelési múltját. De hogyan csináld? Elmondjuk az ingyenes előadáson!

Hogyan spórold meg egy egyszerű eszközzel a toborzási idő 75%-át?

Miért vesztegetnéd tovább a pénzed és az időd, amikor létezik a toborzásban egy gyorsítósáv? Az előadás második felében átadunk neked egy eszközt, amivel rengeteg időt spórolhatsz.

HA MÉG BIZONYTALAN VAGY AZZAL KAPCSOLATBAN, HOGY ÉRDEMES-E INGYENESEN REGISZTRÁLNI, GONDOLD ÁT AZ ALÁBBIAKAT:

🤔 Mennyi kidobott idő és pénz van a hátad mögött a sikertelen kiválasztások miatt?

🤔 Hányszor estél bele a jelölt csapdájába, mert fényezte magát, aztán a saját bőrödön tapasztaltad, hogy a fele se volt igaz?

🤔 Mennyi pénzkiesés a cégnek az, hogy hetekig, hónapig üresen áll egy pozíció, mert jönnek-mennek az alkalmatlan jelöltek, de valódi termelés nem történik?

Hagyd meg a folyamatos mellényúlást és kísérletezést a konkurenciának. Tarts velünk az ingyenes előadáson és tanuld meg dominálni a munkaerőpiacot!

Ingyenes regisztráció!
Nemes-Nagy Szilvia: Hogyan tölts be egy állást elsőre anélkül, hogy mellényúlnál

Időpont: 2024.03.27. 18:00

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz. Arról nem is beszélve, hogy az előadás végére egy meglepetéssel is készülünk, ami óriási segítséget jelenthet céged személyzeti tevékenységéhez.