Ingyenes előadás cégvezetőknek és vállalkozóknak

Stresszmentes toborzás: így vedd fel a legjobb munkaerőt idegtépő kiválasztási folyamat nélkül

A magyar cégek 75%-a úgy gondolja, nincsenek megfelelő jelöltek a munkaerőpiacon. Ez persze nem igaz. Kiváló jelöltek igenis léteznek és a következő ingyenes előadásunkon elmondjuk, hogyan veheted fel mindig a legjobb embert egy adott pozícióra villámgyorsan és stresszmentesen.

INGYENES,
regisztrációhoz kötött

  1. 12. 07. Kedd

15:00 – 16:30

ONLINE,
100% élőben

 

Neked nem csak egy alkalmazott kell, hanem a tökéletes munkaerő

Fontos megérteni, hogy a toborzás során nem az a cél, hogy minél több jelöltet tudj magadhoz vonzani. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Az a cél, hogy képessé válj lefölözni a munkaerőpiacot, megtalálni a legalkalmasabb embereket és közülük is kiválasztani a legjobbat. Azt az egyet, aki garantáltan a növekedés irányába húzza majd a vállalkozásod szekerét. Az ingyenes előadáson átadjuk számodra azokat az eszközöket, amelyekkel lézerpontosan célozhatsz.

Ismerd meg a módszert, ami több száz vállalkozásnál hozott áttörést!

Ugye Te sem szeretnéd, ha a legértékesebb munkaerő mindig a konkurenciánál kötne ki? Ha komolyan gondolod a cégépítést, akkor tudnod kell, hogyan dominálhatod a munkaerőpiacot. Tarts velünk az ingyenes előadáson, ahol lerántjuk a leplet a legnagyobb buktatókról és lépésről lépésre végigvezetünk a toborzási folyamaton, amit már több száz hazai vállalkozás használ sikerrel!

Videó lejátszása

Az előadást tartja

Nemes-Nagy Szilvia

Vezetési és toborzási specialista, a Performia Kft. ügyvezető igazgatója

Közel 40 éve oktat. 25 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6.000 vezető vett már részt több mint 1.500 cégtől. Küldetése, hogy a cégvezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén, hogy növelni tudják a vállalkozás termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

Alcímsor hozzáadása (6)

Amiről szó lesz az ingyenes előadásban

Mi az a 3 végzetes hiba, amit mindenképp el kell kerülnöd?

Felfedjük azt a 3 hibát, amit a cégek 99%-a elkövet. Ezután megtudhatod, hogyan érheted el, hogy az új munkaerő a lehető leggyorsabban betöltse azt a posztot, amire felvetted.

Hogyan ellenőrizheted a jelöltek termelési múltját?

Ahogy egy szolgáltatót, vagy egy beszállítót sem választasz ki ajánlás nélkül, egy jelöltet sem vehetsz fel anélkül, hogy leellenőriznéd a termelési múltját. De hogyan csináld? Elmondjuk az ingyenes előadáson!

Hogyan spórold meg egy egyszerű eszközzel a toborzási idő 75%-át?

Miért vesztegetnéd tovább a pénzed és az időd, amikor létezik a toborzásban egy gyorsítósáv? Az előadás második felében átadunk neked egy eszközt, amivel rengeteg időt spórolhatsz.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz. Arról nem is beszélve, hogy az előadás végére egy meglepetéssel is készülünk, ami óriási segítséget jelenthet céged személyzeti tevékenységéhez.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük számodra a hozzáférést, amin keresztül majd ingyenesen csatlakozni tudsz!

“A Performia az egyetlen olyan személyzet kiválasztó cég, ami egy működő technológián alapul. Az évtizedek alatt tökéletesített tesztjeikkel pontosan be tudjuk lőni egy-egy jelöltről, hogy alkalmas-e nekünk, vagy sem. Enélkül olyan lenne embereket felvenni és úgy építeni a cégünket, mintha habarcs nélkül építenénk falakat. Meg lehet csinálni, de utána összeomlik, mint egy kártyavár.”

Koór Béla, Emirates Business Club