Igen, érdekel a sikeres toborzás tréning!

A kedvezmény és az extra bónuszok csütörtök éjfélig élnek!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kell egy profittermelő csapat – így szabadulhatsz meg a személyzeti problémáktól 2 nap alatt

A sikeres cégek legértékesebb erőforrása a humán tőke, elvégre megfelelő emberek nélkül nincs fejlődés. De…

  • hogyan találhatod meg azokat az embereket, akikre valójában szükséged van?
  • Miképp érheted el, hogy neked már csak azzal kelljen foglalkoznod, ami igazán számít, és amit élvezettel csinálsz?
  • Hogyan vehetsz fel olyan munkatársakat, akik tényleg elvégzik a rájuk bízott feladatot olyan minőségben, mintha te magad csináltad volna (vagy még jobban)?

A Sikeres toborzás tréningen megtanulod, hogyan érd el, hogy eleve csak kiváló jelöltek jelentkezzenek hozzád és hogyan válaszd ki közülük is a legjobbat.

Ne pazarold arra az idődet, hogy mindig újrakezded a kiválasztást! Hagyd meg a kísérletezést a konkurenciának, te vedd fel egyből a legjobb embert!

Nagyon szeretem azt a tudást, ami azonnal alkalmazható, és kézzelfogható eredményt produkál. Ti összehoztatok ebből egy teljes rendszert!
Nagy élvezettel tanulom!

A személyzetfelvétel a mi szervezetünkben eddig hátrányos helyzetű, és nagyon nem konfrontált terület volt. Ha bele gondolok, hogy minden hibát elkövettem, amit csak lehetett, mókás, hogy egyáltalán vannak munkatársaim, és van egy jó csapatom.

Carbon Black Kft.
Pénzes Ilona
Ügyvezető

az alábbi eszközöket fogod megkapni a tréningen

 

mi a pontos menete egy professzionálisan működő felvételi folyamatnak

hogyan írj olyan hirdetéseket, amire lesznek jelentkezőid, méghozzá olyanok, akiket szeretnél

hogyan ellenőrizd le a jelölt termelékenységét, vagyis egyéni hatékonyságát

hogyan értékeld ki a személyiséget, a motivációt és a szakértelmet

mi a termelés és a morál közti kapcsolat

hogyan használd a különböző felvételi teszteszközöket

hogyan folytass le referencia-ellenőrzéseket

 

A képzésen megismersz egy nagyon kevesek által ismert olyan személyzetfelvételi eszközt, amivel megdöbbentően gyorsan és pontosan térképezheted fel a jelölteket, hogy megtaláld a legjobbat.

 EZT FIGYELD: HA csütörtök éjfélIG JELENTKEZEL AZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA, AKKOR TÖBB SZÁZEZER FORINT ÉRTÉKŰ BÓNUSZOKAT KAPHATSZ A TRÉNING MELLÉ! 

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

BÓNUSZOK A csütörtök éjfélIG JELENTKEZŐKNEK:

Bónusz #1: Performia tesztcsomag kiértékeléssel 

A Performia tévedhetetlen tesztjeit tartalmazza, melyekkel nem tudsz mellé nyúlni a kiválasztásban.

1. Az Exec-U-Teszt (személyiségteszt) 10 személyiségjegyet mutat meg, mely sokat elárul arról, vajon az illető hogyan fog viselkedni a meghirdetett állásban. Az olyan dolgok, mint a lojalitás, tervezői készség, és hogy a személyt meg lehet-e bízni irányítói feladatkörrel, igen tisztán láthatók, valamint az is, hogy mi a legjobb módja a jelentkező képzésének az adott munkakörre.

2. Az Exec-IQ teszt egy olyan teszt, amelyet meghatározott idő alatt kell kitölteni, és megadja Önnek a személy IQ szintjét, mely megmutatja, hogy az illető mennyire képes problémákat megoldani.

3. Az Exec-Felfogóképesség teszt egy olyan teszt, a mely megmutatja, hogy a személy milyen gyorsan, és milyen pontosan érti meg az útmutatásokat, az utasításokat vagy helyzeteket, valamint megfelelően reagál-e ezekre. Remekül használható a vezetők kiválasztásához.

 

Értéke: 90.000 Ft + ÁFA /fő

Bónusz #2: HR kézikönyv 

Ez az a kézikönyv az, amiben minden le van írva arról, hogy milyen lépésekből áll a kiválasztás, és minden egyes lépéshez megtalálod a segítséget. Ez a könyv lesz a legnagyobb segítséged a toborzásban!

 

Értéke: 25.000 Ft + ÁFA

Bónusz #3: Az Interspeedia HR toborzó szoftver 1 hónapos díjmentes használata 

Vess véget az önéletrajzok bogarászásának, a bonyolult Excel tábláknak, és a hosszas telefonos előszűréseknek! Ezzel a rendszerrel ugyanis a toborzásra szánt időd 75%-át meg tudod spórolni. Próbáld ki, és nézd meg milyen egy rád szabott rendszerben dolgozni!

 

Értéke: 55.000 Ft + ÁFA

Bónusz #4: 5 db Termelékenység ellenőrzés 

Amivel kideríted azt, hogy képes-e a jelölt eredményeket elérni a munkájában.

A termelékenység-ellenőrzés kulcsfontosságú tényező a munkatárs felvétel során. Itt tudod megállapítani, hogy a jelentkező képes-e eredményeket elérni, és hogy mennyire motivált.

Az általád kiválasztott 3 jelöltnél pontos képet kapsz majd arról, hogyan teljesített a korábbi munkaköreiben, és ez alapján meg fogod tudni állapítani, hogy nálad eléri-e a megfelelő eredményeket.

 

Értéke: 55.000 Ft + ÁFA

 Tehát, amit kapsz: 

 

Sikeres toborzás tréning 1. rész 275.000 Ft + ÁFA értékben

1 db Performia tesztcsomag kiértékeléssel 90.000 Ft + ÁFA értékben

HR kézikönyv 25.000 Ft + ÁFA értékben

1 hónapos HR toborzó szoftver használat 55.000 Ft + ÁFA értékben

5 db termelékenység ellenőrzés 55.000 Ft + ÁFA értékben

 

Értéke 500.000 Ft

 

DE! Ha jelentkezel az ingyenes telefonos konzultációra akkor kapsz egy óriási kedvezményt a teljes csomagra!

 

“Nagy problémáink voltak a munkaerőfelvétellel. Egy éve próbálkoztunk hirdetésekkel a legkülönbözőbb portálokon, és egy önéletrajz sem jött be. Már majdnem feladtuk, amikor egy ismerősünk ajánlotta a Performiát. Egy zseniális hirdetésszöveget fogalmaztak meg, amely természetesen az igazságot tartalmazta, de abban a formában, ami figyelemfelkeltő, és igazán áthatol. 1 hét múlva már nálunk is volt egy szuper jelölt próbaidőre! 2 hónapja nálunk dolgozik, és nagyon elégedettek vagyunk vele azóta is!“

Várhalmi Ildikó
Ügyvezető

“A Performia előtt a személyzetkiválasztás kissé kaotikus volt, tele időt rabló folyamatokkal. Sok esetben nem volt elég információm a jelöltekről, adathiányosan vettem fel őket, majd rövid időn belül kiderült, hogy nem ők a mi embereink.”

Gál Andrea
HR vezető, Manooi Kft.

 tudd meg, hogy neked való-e ez a csomag!

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy leegyeztessétek a konzultációt. A 15-20 perces, ingyenes konzultáció után pontosan tudni fogod, hogy neked való-e a Sikeres toborzás tréning (és a több százezer forint értékű bónusz, amit ajándékba kaphatsz mellé) vagy nem.

FONTOS! A jelentkezés semmiféle kötelezettséggel nem jár. Az ingyenes konzultáció után a döntés a te kezedben lesz. Mi támogatni fogunk, akárhogy is döntesz 🙂

 

 

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezt az oldalt a Performia Hungary Kft. készítette. / info@performia.hu / Szerzői jogok / Felhasználási feltételek /Adatvédelmi irányelvek