ÚJ TOBORZÁSI MÓDSZEREK ELŐADÁS - DUNAÚJVÁROS

A NAGYSIKERŰ ELŐADÁST MOST DUNAÚJVÁROSBAN IS MEGHALLGATHATOD!

A toborzás, az új munkatárs keresése kihívás a legtöbb cégvezető számára. Vagy senki sem jelentkezik az álláshirdetésre vagy többszáz egyformán silány önéletrajz érkezik, és a kiválasztás hosszabb, mint egy szupermaraton.

MIRE KELL FIGYELNI A TOBORZÁS SORÁN?

Hogyan találod meg a hosszú távon is motivált, önálló munkatársat? Ritka a képzett jelentkező. Az álláskeresők könnyedén felkészülnek a tipikus állásinterjú kérdésekre. Megtanulják kivágni magukat és szépen csengő mondatokkal leplezni a hiányosságaikat, hiszen a gyakori kérdések a kész válaszokkal együtt már 1 perc alatt elérhetőek az interneten. Ezért ma már minden sikeres cégvezetőnek képeznie kell magát toborzás és kiválasztás témában, még akkor is, ha van HR-es a cégben.

MIÉRT NEM ELÉG A SZEMÉLYZETISRE RÁSÓZNI AZ ÚJ MUNKATÁRS KIVÁLASZTÁSÁT?

  • mert ő csak a tankönyvi kiválasztást tanulta az egyetemen, a munkaerőhiánnyal nem tud mit kezdeni
  • nem neki kell majd együtt dolgozni a kiválasztott emberrel
  • túl nagy befektetés egy új ember felvétele ahhoz, hogy a vezető kiadja a kezéből

Nem véletlen, hogy az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs is többezer állásinterjút ült végig, pedig biztosan akadt volna más dolga is a cégben. A legtöbb magyar cégvezető belefáradt már a közönyös, önállótlan alkalmazottakkal való szenvedésbe, elege van belőle, hogy állandóan a személyzeti problémák veszik el az idejét a fontos munkától. Ismerős? A problémák oroszlánrésze megelőzhető, ha a vezető ért a toborzáshoz és kiválasztáshoz!

„Egyszerű és hatékony eszközt kaptam a munkaerő felvételhez, mellyel időt és energiát lehet spórolni és a lényeges adatokra koncentrál.”
Tóth Zsuzsanna

személyzeti vezető, MASCO Kft.

„Világos, konkrét, egyértelmű, életszerű és 100%-ban használható ismeretanyagot kaptam. Örülök, hogy eljöttem!”
Pásztor Tímea

Gazdasági vezető, Total Lux Kft.

„Érthető sok jó gyakorlati példával alátámasztott előadás volt. Használható információk.”
Demeter Éva

Életmódtréner.hu Kft.

ÚJ TOBORZÁSI MÓDSZEREK − HOGYAN ÉPÍTSD FEL A CSAPATOD? ELŐADÁS

A kiválasztás 4 szempontja

A Performiánál mi 4 tényezőt veszünk figyelembe a kiválasztáskor. Ezzel a módszerrel megtaláljuk a lojális, hatékonyan dolgozó és hozzáértő munkatársakat. E köré a 4 téma köré kell építened a kiválasztást, hogy ne fogj mellé.

Hogyan mérhető pontosan a hatékonyság?

Minden munkakör hatékonyságát lehet mérni. Még azt is, amiről elsőre nem gondolnánk. Az előadáson kiderül, hogyan. Ez a meglévő munkatársak értékelésében is nagy segítség a vezetőknek.

Hogyan alkoss objektív képet a jelentkező személyiségéről?

Az állásinterjú során mindenki kicsit másnak mutatja magát, hiszen ez egy stresszes helyzet, ahol az alanynak meg kell felelnie. Csak kidolgozott stratégiával lehet kicsalogatni a személyiséget a csigaházból.

Hazugságvizsgálat egyszerűen

Mi az az egy dolog, amivel ki lehet szűrni a ködösítőket? Tanulj meg egy olyan alapvető fontosságú módszert, mellyel a kockázatot a nullához közelítheted. Megmutatjuk, hogyan tartsd távol cégétől a hazudós jelölteket. Az Új toborzási módszerek − Hogyan építsd fel a csapatod? előadás a gyakorlatban használható tudást ad. Enélkül a kiválasztás csak szerencsejáték.

MENNYIBE KERÜL AZ ELŐADÁSON VALÓ RÉSZVÉTEL?

A részvételi díj 4.900 Ft/fő, mely tartalmazza a jegyzeteléshez szükséges eszközöket és kávét, pogácsát, frissítőket is. És most jöjjön egy kis meglepetés! Ha jelentkezel az Új toborzási módszerek − Hogyan építsd fel a csapatod? előadásra, a 4.900 Ft/fő árba beleszámítunk egy ajándékot is:

AJÁNDÉK: SZEMÉLYISÉGTESZT EGYÉNI KIÉRTÉKELÉSSEL EGYÜTT

A teszt kiértékeléséből objektív információkat kapsz arról, hogy vezetőként melyek az erősségeid.

IDŐPONT:

2018. november 7., 9:00 – 13:00

HELYSZÍN

KLUB HOTEL Dunaújváros
Építők útja 2.

ELŐADÓ: NEMES-NAGY SZILVIA

Nemes-Nagy Szilvia vezetési és toborzási specialista. Összesen 34 éve oktat, amiből több mint 20 éve az üzleti világban. 17 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6000 vezető vett részt kb. 1500 cégtől. 2010-től a Performia Hungary és Exelect Hungary tulajdonos ügyvezetője. Küldetése, hogy vezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén úgy, hogy növelni tudják a cég termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

RÉSZVÉTELI DÍJ

4.900 Ft + ÁFA

Mivel a Perfomia közvetlenül cégek működését hivatott segíteni a hatékonyabb személyzeti tevékenység elérésében, fenntartjuk a visszautasítás lehetőségét HR tanácsadó és munkaerőközvetítő kollégák jelentkezése esetén.