Hogyan légy tévedhetetlen a munkaerő kiválasztásban?

Toborzási Start Csomag azoknak a vezetőknek, akiknek elegük van abból, hogy nem találnak megfelelő embert.

Hogy csinálta Steve Jobs?

Vajon miért van az, hogy az Apple egykori vezérigazgatója, Steve Jobs személyesen vett részt többezer állásinterjún?

Pontosan tudta, hogy a nem megfelelő emberek felvétele borzasztóan költséges, nem beszélve a meg nem keresett, kiesett bevételekről. Tudta, hogy a siker egyik kulcsa egy megbízható, lelkes, tenni akaró csapat felépítése.
Azok a cégek, akiknek “szupercsapatuk” van, azok hatékonyabbak, több munkát tudnak elvállalni, rövidebb határidőkkel tudnak dolgozni. Azaz növekedni fog a bevételük.

Még egyszerűbben: minőségi munkaerő = több bevétel = gyorsabb növekedés!

És tudod, mi a legszebb? Neked is lehet ilyen csapatod!

Ennek a Toborzási Start Csomagnak a segítségével egycsapásra elvágod az utat a szélhámosok előtt, és képes leszel felismerni az igazán értékes jelölteket!

 

Mit tartalmaz ez a csomag?

1 db Hirdetésanalízis

Ami alapján elkészítheted az igazán működő hirdetésedet.

Biztos lehetsz abban, hogy nem jó a hirdetésed, ha:

 1. túl kevés a jelentkeződ
 2. túl sok a jelentkeződ
 3. nem azok jelentkeznek, akiket szeretnél

Egy kérdőív segítségével megvizsgáljuk a keresett pozíciót, és adunk egy konkrét útmutatást, hogyan írj meg egy olyan hirdetést, amivel pontosan azokat szólítod meg, akiket szeretnél, hogy jelentkezzenek. 

Nagy problémáink voltak a munkaerőfelvétellel. Egy éve próbálkoztunk hirdetésekkel a legkülönbözőbb portálokon, és egy önéletrajz sem jött be. Már majdnem feladtuk, amikor egy ismerősünk ajánlotta a Performiát. Egy zseniális hirdetésszöveget fogalmaztak meg, amely természetesen az igazságot tartalmazta, de abban a formában, ami figyelemfelkeltő, és igazán áthatol. 1 hét múlva már nálunk is volt egy szuper jelölt próbaidőre! 2 hónapja nálunk dolgozik, és nagyon elégedettek vagyunk vele azóta is!

Várhalmi Ildikó

Ügyvezető

3 db Termelékenység-ellenőrzés

Amivel kideríted azt, hogy képes-e a jelölt eredményeket elérni a munkájában.

A termelékenység-ellenőrzés kulcsfontosságú tényező a munkatárs felvétel során. Itt tudod megállapítani, hogy a jelentkező képes-e eredményeket elérni, és hogy mennyire motivált.

Az általád kiválasztott 3 jelöltnél pontos képet kapsz majd arról, hogyan teljesített a korábbi munkaköreiben, és ez alapján meg fogod tudni állapítani, hogy nálad eléri-e a megfelelő eredményeket.

“Mi főként a termelő jelölteket keressük, aki ezt nem tudja igazolni, azzal egyáltalán nem is megyünk tovább. A teszt világosan megmutatja, ki az, aki PR –ozza magát és nincs valódi termék a munkája mögött.”

Gál Andrea

HR vezető, Manooi Kft.

1 db Performia tesztcsomag

A Performia tévedhetetlen tesztjeit tartalmazza, melyekkel nem tudsz mellé nyúlni a kiválasztásban.

EXEC-U-TESZT
Az Exec-U-Teszt (személyiségteszt) 10 személyiségjegyet mutat meg, mely sokat elárul arról, vajon az illető hogyan fog viselkedni a meghirdetett állásban. Az olyan dolgok, mint a lojalitás, tervezői készség, és hogy a személyt meg lehet-e bízni irányítói feladatkörrel, igen tisztán láthatók, valamint az is, hogy mi a legjobb módja a jelentkező képzésének az adott munkakörre.

EXEC-IQ TESZT
Az Exec-IQ teszt egy olyan teszt, amelyet meghatározott idő alatt kell kitölteni, és megadja Önnek a személy IQ szintjét, mely megmutatja, hogy az illető mennyire képes problémákat megoldani.

EXEC-FELFOGÓKÉPESSÉG TESZT
Az Exec-Felfogóképesség teszt egy olyan teszt, a mely megmutatja, hogy a személy milyen gyorsan, és milyen pontosan érti meg az útmutatásokat, az utasításokat vagy helyzeteket, valamint megfelelően reagál-e ezekre. Remekül használható a vezetők kiválasztásához.

“Azért kezdtem el a teszteket használni, mert ad egy biztonságot, hisz egy emberről nem derül ki valóban a személyisége fél órás – órás interjú alatt. Sok szimpatikusnak tűnő emberről derült ki, hogy jobb, ha nem kezdünk el együtt dolgozni.”

HR vezető

Konkoly Electro Kft.

Miért ez a megoldás a problémádra?

 • Olyan hirdetéseket fogsz tudni írni, amikkel eléred, hogy a megfelelő számú és minőségű jelölt jelentkezzen az adott pozícióra, csökkentve ezzel az előszűrésre szánt hosszadalmas időt.
 • A termelékenység-ellenőrzéssel pontosan fogod látni, hogy a korábbi munkahelyein termelt-e a jelölt vagy sem, attól függetlenül hogy mit mond neked az interjún. Ebből látni fogod, hogy képes-e elvégezni a munkát.
 • A tesztek megmutatják neked, hogy kit hívj be az interjúra és kit ne. Ezzel rengeteg időt spórolsz meg magadnak, hisz megszűnnek a felesleges körök.
 • Át fogsz látni a jól felkészült jelöltek betanult szövegén, hiszen a tesztek megmutatják kivel van dolgod, így többé nem fognak az orrodnál fogva vezetni.

Azzal, hogy

 • csak alkalmas jelöltek jönnek a hirdetésedre
 • hogy a tesztekkel pontosan látod a jelentkezők valódi személyiségét
 • hogy csak olyan jelölteket hívsz be interjúra, akik kvalifikáltak…

A toborzással töltött időd 75%-a megmarad!

Mit adnál azért, hogy ennyi időt más, fontosabb dologgal tölthess?

Interjúban nem lehet eldönteni, hogy milyen a személy. Egy Jó “PR-ember” jól el tudja adni magát. Ezért is döntöttünk úgy, hogy használni fogjuk a Performia-teszteket. Ma már tisztán látom, nem az előszűrés kerül sokba, hanem az, ha nem megfelelő embereket veszünk fel. Ezek a vizsgálatok nagy nagy támogatást jelentenek számunkra.

Vajda Péter

Agrova Kft.

Mi vár rád a csomag nélkül?

 • Továbbra is elveszted azt a pénzt és időt, amit egy-egy nem alkalmas jelölt keresésére és betanítására áldozol.
 • Kénytelen leszel a szimpátiára alapozni és a szerencsére bízni a kiválasztást.
 • Van esélye bekerülni olyan embernek a cégedbe, akiről később kiderülni, hogy minden fejfájásod okozója.
 • Olyan jelölteket engedhetsz el, csupán egy silányan megírt önéletrajz alapján, akik lehet, hogy a legjobb embereid lettek volna.
 • Olyan jelentkezőket is behívsz interjúra, akiket eleve nem is kellett volna meghallgatni.
 • Az interjún nem leszel felvértezve azzal a tudással, hogy átláss a szociális mázon.

A Performiáról

A Performia teljes mértékben arra fókuszál, hogy segítse a cégvezetőket a személyzetfelvételben és személyzet-kezelésben.

A cél az, hogy a vezetők képesek legyenek jobban irányítani a toborzási tevékenységeik minden mozzanatát, és hogy olyan rendszereket biztosítsunk a számukra, amelyekkel gyorsabb és pontosabb személyzeti értékeléseket végezhetnek.

A Performia stabilan növekszik, és jelenleg hetente több ezer pályázót tesztel több, mint 25 országban, a következő eredményekkel: gyorsabb terjeszkedés, stabilabb személyzeti helyzet, nagyobb profit, jobb eredmények és kevesebb stressz.

A Performia célja:
Cégtulajdonosokat, vezetőket kompetenssé és sikeressé tenni a személyzetfelvétel és személyzetkezelés terén úgy, hogy az a cégekben magasabb szintű termelést és morált eredményezzen.

Célunk, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

Marten Runow

Marten Runow

Performia cégcsoport tulajdonosa

Performia International

Nemes-Nagy Szilvia

Nemes-Nagy Szilvia

Ügyvezető, Tulajdonos

Performia Hungary Kft.

Az ajánlat

A Toborzási Start Csomag tartalma:

1 db Hirdetésanalízis
3 db Termelékenység-ellenőrzés
1 db Performia tesztcsomag

A csomag összértéke: 185.000 Ft + ÁFA.

 

DE!

 

Azért állítottuk össze ezt a csomagot, mert ebben benne van az előszűréshez szükséges össze létfontosságú eszköz, ami nélkül a toborzás csak egy rémálom.
Most kedvezményes csomagáron juthatsz hozzá!

A Toborzási Start Csomag ára: 59.990 Ft + ÁFA


Hogy soha többé ne hozz rossz személyzeti döntést!

“A Performia előtt a személyzetkiválasztás kissé kaotikus volt, tele időt rabló folyamatokkal. Sok esetben nem volt elég információm a jelöltekről, adathiányosan vettem fel őket, majd rövid időn belül kiderült, hogy nem ők a mi embereink.”

Gál Andrea

HR vezető, Manooi Kft.

Megrendelem!

Ezt az oldalt a Performia Hungary Kft. készítette. / info@performia.hu / Szerzői jogok / Felhasználási feltételek /Adatvédelmi irányelvek