SIKERES TOBORZÁS TRÉNING

Itt az idő, hogy örökre megszabadulj a személyzeti problémáktól 2 nap alatt

A sikeres cégek legértékesebb erőforrása a humán tőke, elvégre megfelelő emberek nélkül nincs fejlődés. A Sikeres toborzás tréningen megtanulod, hogyan érd el, hogy eleve csak kiváló jelöltek jelentkezzenek hozzád és hogyan válaszd ki közülük is a legjobbat.

A tréning végére pontosan tudni fogod

hogyan találhatod meg és vonzhatod magadhoz  azokat az embereket, akikre valójában szükséged van

miképp érheted el, hogy neked már csak azzal kelljen foglalkoznod, ami igazán számít, és amit élvezettel csinálsz

hogyan vehetsz fel olyan munkatársakat, akik tényleg elvégzik a rájuk bízott feladatot olyan minőségben, mintha te magad csináltad volna (vagy még jobban)

Az alábbi kérdésekre kaphatsz konkrét választ (és működő eszközöket) a tréningen:

A képzésen megismersz egy olyan – nagyon kevesek által ismert – személyzetfelvételi eszközt, amivel megdöbbentően gyorsan és pontosan térképezheted fel a jelölteket, hogy azonnal megtaláld a legjobbat.

A tréninget tartja:

Nemes-Nagy Szilvia

Vezetési és személyzeti specialista,
a Performia Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója

Több, mint 40 éve oktat. 25 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6.000 vezető vett már részt több mint 1.500 cégtől. Küldetése, hogy a cégvezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén, hogy növelni tudják a vállalkozás termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

A TRÉNING ÁRA

385.000 Ft + ÁFA/fő

KEDVEZMÉNYEK:

2 fő esetén 10% kedvezmény: 350.000 Ft + ÁFA/fő

3 vagy több fő esetén 15% kedvezmény: 330.000 Ft + ÁFA/fő

Mielőtt döntenél

Győződj meg róla, hogy neked való-e a 2 napos tréning!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot telefonon keresztül. Egy 15 perces, ingyenes konzultáció után pontosan tudni fogod, hogy neked való a Sikeres toborzás tréning vagy sem.

FONTOS! A jelentkezés semmiféle kötelezettséggel nem jár. Az ingyenes konzultáció után a döntés a te kezedben lesz. Mi támogatni fogunk, akárhogy is döntesz.