Előadások

AZONNAL ELÉRHETŐ VIDEÓTRÉNING
CÉGVEZETŐKNEK ÉS HR-VEZETŐKNEK

Új toborzási módszerek: hogyan építs fel egy hosszú távon is lojális csapatot?

Vezetőként a legfontosabb feladatod, hogy felépíts egy olyan csapatot, akik gőzerővel, önállóan is képesek húzni előre a céged szerekét. De hogyan találd meg és vedd fel ehhez a megfelelő embereket? És hogyan szűrd ki azokat, akik csak fékeznék a lendületet? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a videótréningből.

Tovább
INGYENES ELŐADÁS
CÉGVEZETŐKNEK ÉS VÁLLALKOZÓKNAK

Hogyan növeld magasabbra a dolgozói hatékonyságot?

Jelen piaci helyzetben az emberi erőforrás megfelelő menedzselése nemcsak az átütő siker, hanem akár a túlélés záloga is lehet. Bármi legyen is a célod, a megvalósításhoz egy valóban hatékony csapatra lesz szükséged. Tarts velünk az ingyenes előadáson és tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg a személyzeti problémáktól és hozhatod ki a csapatodból a maximumot!

Tovább
INGYENES ELŐADÁS
CÉGVEZETŐKNEK ÉS VÁLLALKOZÓKNAK

3 végzetes hiba, amit a cégvezetők 99%-a elkövet egy új munkatárs kiválasztásánál!

Szinte minden cégnél ugyanazt a 3 szarvashibát követik el a toborzásnál, az állandó mellényúlás pedig rengeteg frusztrációt, illetve óriási pénz- és időveszteséget eredményez. Az ingyenes előadáson megtudhatod, hogyan szerezhetsz magadnak szinte illegális versenyelőnyt a saját piacodon!

Tovább
INGYENES ELŐADÁS
CÉG- ÉS HR-VEZETŐKNEK

Építs motivált csapatot és állj el az útjukból!

Vezetőként a legfontosabb feladatod, hogy nagyszerű csapatot építs és kijelöld a célokat. Ez azonban önmagában nem elég. A kimagasló teljesítményhez elengedhetetlen a munkahelyi motiváció. Ha téged is érdekel, hogy a legsikeresebb vezetők hogyan képesek befolyásolni és ösztönözni másokat (ezáltal hatalmas versenyelőnyt szerezve), akkor tarts velünk az ingyenes előadáson!

Tovább