2 napos szeminárium cég- és HR-vezetőknek

Hogyan vonzd be és tartsd meg a jó munkatársakat

Mint vezető, a pénz az egyetlen problémád, hogy megkapd a megfelelő munkaerőt? Ha ezt gondolod, akkor itt a helyed a szemináriumon, mert ennél sokkal több problémád van és mi megmutatjuk, hogyan kezelheted őket.

2 napos szeminárium cég- és HR-vezetőknek

Hogyan vonzd be és tartsd meg a jó munkatársakat

Mint vezető, a pénz az egyetlen problémád, hogy megkapd a megfelelő munkaerőt? Ha ezt gondolod, akkor itt a helyed a szemináriumon, mert ennél sokkal több problémád van és mi megmutatjuk, hogyan kezelheted őket.

Személyesen
Hotel Stáció, 2220 Vecsés

Jelentkezz most!
A helyek száma korlátozott

 2023. 05. 17-18.
09:00-18:00

Ma már nem csak felvenni
nehéz egy dolgozót
- hanem megtartani is

A munkatársak jelentik egy cég legnagyobb értékét, de hiába veszed fel a legjobb embereket, ha képtelen vagy megtartani és kihasználni a bennük rejlő potenciált. Ezen a szemináriumon megkapod azokat a titkos összetevőket, mely segítségével nem csak megtartani tudod a munkaerőt, hanem hosszútávú szövetségessé tudod varázsolni őket!

Az alábbi kérdésekre kaphatsz konkrét választ és működő eszközöket a szemináriumon:

A szemináriumot tartja:​

Marten Runow

Marten Runow sikeres üzletember, világhírű előadó.
A csapatépítés nagymestere.

Tulajdonosa és alapítója a Performia Group cégcsoportnak, ami több mint 30 országban, 39 nyelven több mint 50 irodában működik világszerte, beleértve Tokiót, Moszkvát és Kolumbiát is. Közel 1000 alkalmazottal és 30 éves tapasztalattal rendelkezik a toborzás, a kiválasztás és a személyzetkezelés területén!

Sikeres üzletember lévén saját maga példázza az általa oktatott módszerek működőképességét a gyakorlatban.

Marten célja, hogy a vállalkozások erőlködés- és küszködésmentesen tudjanak boldogulni a gazdasági életben, bármilyen mostoha munkaerőpiaci körülmények között.

Dolgozott már többek között az IKEA-nak, az IBM-nek és számos légitársaságnak. Egyik nap Tokióban, másnap már Sydney-ben tart szemináriumot, mindeközben pedig hét, azaz 7 csodás gyerek édesapja. 🙂

Kérésünkre most Magyarországra jön, hogy tréninget tartson a fluktuáció legyőzéséről és a húzóemberek megtartásáról. Ha ezt a csapatépítő megközelítést használod, valódi verseny előnyt fogsz szerezni a piacodon!

A képlet egyszerű, nem elég bevonzani a jó munka erőt. Tudni kell megtartani és kihozni belőlük a maximumot.
Ehhez kapsz meg minden eszközt és tudást ezen a szemináriumon!

Jelentkezz most, mert maximum 50 fő tud részt venni a programon. A helyek folyamatosan fogynak így ha kérdésed van, akkor jelezd írásban az info@performia.hu címen vagy add le most a jelentkezésedet az űrlap kitöltöltésével.

Helyszín:
Hotel Stáció, 2220 Vecsés, Széchenyi utca 20.

(Szállásfoglalásban segítünk, megjegyzés rovatban tüntesd fel)

A képzés ára:
1 fő esetén: 283.000 Ft + Áfa (+Ellátás)

A képzés ára május 10-ig:
1 fő esetén: 255.000 Ft + Áfa  (+ Ellátás)

2 vagy több fő jelentkezés esetén 10% kedvezmény

Ezeknél a képzéseknél az ellátás plusz költség. Mivel a hotel jelenleg nem tud előre fix árat biztosítani, ezt mindig a képzés előtt számlázzuk ki.

A kiegészítő szolgáltatások (helyszín, ellátás igénybevétele nem választható.

Amennyiben a szolgáltatás időpontjához képest egy hétnél rövidebb időn belül lemondás történik, a technikai költség (helyszín, ellátás) kiszámlázásra kerül.

Kérdésed van? Írj vagy hívj minket!