Performia Expert Csomag: Szuper nyári kedvezmények!

ITT A LEGJOBB ALKALOM, HOGY A CSAPATÉPÍTÉS MESTERE LÉGY!

A nyár sokak számára az uborkaszezonról szól. Tény, hogy nem ez az év legpörgősebb része – éppen ezért lehet remekül kihasználni! Ha valamikor, hát most van időd, hogy foglalkozz a csapatoddal. Megéri időt és energiát áldozni rá, mert ez a záloga a maximális teljesítménynek. Erős, termelő csapatot akarsz? A magunk részéről kedvezményekkel segítjük a saját és a csapatod munkáját: annyi akciót találtunk ki, amennyit csak tudtunk!

A Performia akciós listája neked szól! Nemcsak azért, mert olyan képzésekről van szó, amelyeknek minden cégvezetőnek hasznosak, hanem azért is, mert ezek az ajándékok egy teljesen új szintre emelhetik a következő időszakban a céged.
 

LÁSSUK HÁT A PERFORMIA SZUPER NYÁRI KEDVEZMÉNYEIT!

Teljes Expert csomagra 15% kedvezményt adunk! Ez legalább 5 képzés megrendelését jelenti, a Vezetői kommunikáció kulcsa tréning opcionális.

A teljes Expert csomag tartalma:
Sikeres toborzás tréning 1-2.
Interjútechnikák tréning
Kick Off Tréning
A Sikeres Posztra Helyezés Módszertana
Vezetői Kommunikáció Kulcsa
A siker lépcsői szeminárium
 
Most ismerkedsz a képzéseinkkel, és nem tudod, melyik lenne a leginkább megfelelő a személyzetfelvételi problémádra? Nyári akciónk azoknak is szól, akik jelenleg csak egy tréningen szeretnének részt venni. Bármelyik Expert tanfolyam vásárlására önállóan: 10% kedvezményt adunk.
 

VÁLASZTOTTÁL? AKKOR ÉRVÉNYESÍTSD A KEDVEZMÉNYED!

A kedvezmény a tréningekre való jelentkezéskor érvényesíthető. Kérünk, hogy a Megjegyzés mezőbe írd be: Nyári akció!

Ha több tréningre szeretnél jelentkezni, vagy a teljes Expert Csomag érdekel, hívj minket a +3670/3632178 telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt>>

A kedvezmény érvényesítésének feltétele: a képzés(ek) díja augusztus 31-ig kell beérkezzen!