100%-ban élő tréning cégvezetőknek és HR-vezetőknek

Új toborzási módszerek: hogyan építs fel egy hosszú távon is lojális csapatot?

Most kedvezményes áron, 133.600 Ft + áfa értékű bónuszokkal!

Vezetőként a legfontosabb feladatod, hogy felépíts egy olyan csapatot, akik gőzerővel, önállóan is képesek húzni előre a céged szerekét. De hogyan találd meg és vedd fel ehhez a megfelelő embereket? És hogyan szűrd ki azokat, akik csak fékeznék a lendületet? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a videótréningből.

Online

2 héten át, bármikor megnézhető

100% gyakorlati tudáés

100% gyakorlatban kipróbált és működő eszközök

A hozzáférések száma korlátozott

Jelentkezz most!

Azonnal elérhető videótréning cégvezetőknek és HR-vezetőknek

Új toborzási módszerek: hogyan építs fel egy hosszú távon is lojális csapatot?

Vezetőként a legfontosabb feladatod, hogy felépíts egy olyan csapatot, akik gőzerővel, önállóan is képesek húzni előre a céged szerekét. De hogyan találd meg és vedd fel ehhez a megfelelő embereket? És hogyan szűrd ki azokat, akik csak fékeznék a lendületet? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a videótréningből.

Átadjuk számodra a toborzás aranyszabályait és a kiválasztás sikerképletét

Végzetes lehet, ha cégvezetőként nem ismered a munkaerőkiválasztás alapvető tényezőit (akkor is, ha külön HR-es intézi nálatok a toborzást). Egyszerűen tudnod kell, hogy kit készülsz beengedni a cégbe és át kell látnod azokon is, akik már a fedélzeten vannak, hiszen a csapatod alapjaiban határozza meg a céged életképességét. Ehhez kínálunk neked útmutatást az online tréningben.

A munkaerőpiac folyamatosan változik. Aki ehhez nem tud alkalmazkodni, az törvényszerűen elbukik.

Tapasztalatunk szerint a legtöbb HR-es vagy cégvezető még mindig azokat a 10-15 évvel ezelőtti toborzási módszereket alkalmazza, amelyek a mai modern piacokon már nem működnek. Ha tehát valóban ütőképes csapatot akarsz építeni, most megismerheted azokat az eszközöket, amelyekkel a jelentkezők közül egyrészt kiválaszthatod a csiszolatlan gyémántokat, másrészt kiszűrheted a bajkeverőket…

Steve Jobs elég hatékony csapatot épített az almás cégnél, ugye?

Lehet szeretni vagy nem szeretni az Apple termékeit, de a cég hatékonysága vitán felül áll. Mint ahogyan az is, hogy Steve Jobs tökéletesen tudta, hogyan kell profi csapatot építeni.

Az egykori vezérigazgató több ezer állásinterjún vett részt személyesen, mert tudta, hogy…

vezetőként a csapatépítés a legfontosabb feladata,

a nem megfelelő emberek felvétele borzasztóan költséges,

céljai megvalósításához a legjobb munkatársakra van szüksége.

A jó hír, hogy neked nem kell több ezer interjút végig ülnöd. Most ugyanis a saját irodád vagy otthonod kényelméből ismerheted meg azokat a toborzási módszereket, amelyekkel elsőre megtalálhatod a legkiválóbb munkaerőt.

Amiről szó lesz az előadáson

A kiválasztás 4 szempontja

Megismered azt a 4 tényezőt, amit figyelembe véve garantáltan elkerülheted a melléfogást.

Hatékonyságmérés mesterfokon

Minden munkakört képes leszel hatékonyan mérni. Az újak és a már meglévő kollégák teljesítményét is.

Így láthatsz a jelentkezők veséjébe

Képes leszel a jelentkezők álarca mögött meglátni a valódi személyiségüket és a bennük rejlő potenciált.

A tévedhetetlen hazugságvizsgálat

Poligráf nélkül is simán kiszűrheted a hazudós jelölteket, akik csak hátráltatnák a cégedet.

A száraz “toborzáselmélet” helyett olyan gyakorlati módszereket ismerhetsz meg, amelyek több, mint 30 országban bizonyítanak a legkülönbözőbb iparágakban.

A tréninget tartja:

Nemes-Nagy Szilvia

Vezetési és toborzási specialista, a Performia Kft. ügyvezető igazgatója

Közel 40 éve oktat. 25 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6.000 vezető vett már részt több mint 1.500 cégtől. Küldetése, hogy a cégvezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén, hogy növelni tudják a vállalkozás termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

Nézd meg mit mondanak azok, akik már részt vettek rajta korábban:

Neked még utaznod sem kell ahhoz, hogy elsajátítsd a tudást

Nincs foglalt este

Nincs parkolási macera

Nincs utazás

Van helyette: Biztos csapatépítő tudás, amit azonnal beépíthetsz a saját vállalkozásodba.

Jelentkezz és szerezd meg a 133.600 Ft + Áfa értékű bónuszokat is - amíg a visszaszámláló le nem jár!

Mivel a célunk az, hogy minél több gyakorlati, használható segítséget nyújtsunk a sikeres toborzáshoz, az előadás mellé átadjuk számodra a Performia Exec-U személyiségtesztet, ami azonnali, kézzelfogható eredményt biztosít a jelöltek jellemvonásairól. És még itt sem hagyunk magadra, hiszen a teszt kiértékelésében is számíthatsz majd ránk!

Tehát amit kapsz:

Új toborzási módszerek élő előadás

Megtanítjuk, mely 4 fő szempont mentén kell végigmenned a kiválasztás során, hogyan mérheted fel egy jelölt hatékonyságát, csalogathatod elő a valódi személyiségét, illetve szűrheted ki egyszerűen a hazugságokat.

Értéke: 65.000 Ft + Áfa

Exec-U személyiségteszt

Egy olyan eszközt adunk a kezedbe, amivel a felszínes, csupán szakmai múltat tükröző önéletrajzok helyett végre a jelöltek veséjébe láthatsz. Többek között olyan titkokat ismerhetsz meg, mint a motiváltság, a lojalitás és a termelékenység.

Értéke: 55.000 Ft + Áfa

Személyes kiértékelés kitöltött teszt alapján

Nemcsak a kész tesztet adjuk át neked, amit ezentúl bármikor alkalmazhatsz az új jelöltek felvételénél, hanem személyesen segítünk a teszt tűpontossággal végzett kiértékelésében is.

Értéke: 29.000 Ft + Áfa

Lehet neked is bajnok csapatod című könyvet

Az előadás mellé, most ajándékba megkapod a Lehet neked is bajnok csapatod című könyvet.

Értéke: 4.590 Ft + Áfa

Amint láthatod, a bónuszokkal kiegészített előadás értéke 133.600 Ft + Áfa és ebben semmiféle felülárazás vagy marketingtrükk nincsen. Most azonban ennek a töredékéért, mindössze bruttó 4.500 Ft-os áron szerezheted meg a teljes csomagot. (A személyiségtesztet pedig saját magadra tudod felhasználni. Kitöltés után egy személyes konzultációban fogod megkapni az eredményt néhány jótanács kíséretében.)

A csomag amit kapsz:

153.590 Ft + Áfa

helyett
mindössze


Bruttó 4.500 Ft

Az ajánlat eddig érhető el:

nap
óra
perc
másodperc

A képlet egyszerű: minél jobban értesz ahhoz, hogy mi alapján válassz, annál nagyszerűbb csapatod lesz. Ez pedig több pénzt és több szabadidőt jelent neked.

Jelentkezz most az előadásra és építs fel egy úttörő csapatot!

“A Performia az egyetlen olyan személyzet kiválasztó cég, ami egy működő technológián alapul. Az évtizedek alatt tökéletesített tesztjeikkel pontosan be tudjuk lőni egy-egy jelöltről, hogy alkalmas-e nekünk, vagy sem. Enélkül olyan lenne embereket felvenni és úgy építeni a cégünket, mintha habarcs nélkül építenénk falakat. Meg lehet csinálni, de utána összeomlik, mint egy kártyavár.”

Koór Béla, Emirates Business Club

Mivel a Perfomia közvetlenül cégek működését hivatott segíteni a hatékonyabb személyzeti tevékenység elérésében, fenntartjuk a visszautasítás lehetőségét HR tanácsadó és munkaerőközvetítő kollégák jelentkezése esetén.