A hiányzó összetevő - SZOLNOK

Mit tehetünk a munkaerő megtartásáért?

A NAGYSIKERŰ ELŐADÁST MOST SZOLNOKON IS MEGHALLGATHATOD!

Ez a tréning egy kutatás alapján jött létre. Azt vettük észre, hogy ügyfeleink folyton toboroznak, folyton új munkatársakra van szükségük a cégben. Kezdett gyanússá válni a dolog… Ezért elkészítettünk egy felmérést, amiből kiderült, hogy mindössze a cégek 20%-a keres munkaerőt a növekedés miatt, a 80%-nak a távozó munkatársak helyére kell új ember.

Ez nagyon durva arány! Viszont azt is jelenti, hogy ha meg tudnánk oldani a munkaerő megtartását, akkor a toborzási problémáink is megszűnnének. Ezért jött létre ez a tréning.

MI A HIÁNYZÓ ÖSSZETEVŐ?

Ez fog kiderülni a félnapos képzés során.
Megállapítottuk, hogy azokban a cégekben, ahol a személyzet megtalálása, megtartása és kezelése rendszeresen gondot okoz,
egy egyszerű dolog hiányzik.
Elmondjuk, hogyan pótold.

KINEK SZÓL A HIÁNYZÓ ÖSSZETEVŐ KÉPZÉS?

Ezt a különleges tréninget Performia ügyfeleknek találtuk ki. Nem tervezzük rendszeresen tartani, így érdemes minél előbb jelentkezned rá, hogy biztosan el tudj jönni.

Azoknak a vezetőknek lesz hasznos, akik úgy érzik, nyakig benne vannak a cégben, a mindennapos feladatokban, és hiába dolgoznak rengeteget, nem jutnak előrébb. A cég nő ugyan, de a problémák száma is nő vele. Nincs elég szervezettség, minél több a munkatárs, annál több a gond is.

Ezeknél a cégeknél jellemzően a fluktuáció komoly probléma, hiszen, amíg nincs rendben a csapat, addig könnyebben tudja elcsábítani a munkatársakat a konkurencia.

GYERE EL A FÉLNAPOS KÉPZÉSRE,

ha meg akarod tartani a jó embereidet

l

ha szervezett céget szeretnél

d

 ha le akarsz adni a feladataidból, de még nem tudod, hogyan

ha most nehéz jó munkatársakat találni

ELŐADÓ:

NEMES-NAGY SZILVIA

Nemes-Nagy Szilvia vezetési és toborzási specialista. Összesen 34 éve oktat, amiből több mint 20 éve az üzleti világban. 17 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6000 vezető vett részt kb. 1500 cégtől.

2010-től a Performia Hungary és Exelect Hungary tulajdonos ügyvezetője.

Küldetése, hogy vezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén úgy, hogy növelni tudják a cég termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

IDŐPONT:

2019. november 14., 13:00 – 17:00

HELYSZÍN

Reptár Szolnoki Repülőmúzeum 5000 Szolnok, Indóház út 4-6.

RÉSZVÉTELI DÍJ

9.900 Ft + ÁFA