Ingyenes előadás cégvezetőknek

Mik egy szervezet betegségei és hogyan hozd helyre

Egy különleges előadás, kizárólag meghívottaknak.
Ez egy zártkörű előadás, csak az online előadáson résztvetteknek hirdetjük meg.

INGYENES,
regisztrációhoz kötött

 2023. 07. 25.
15:00 – 16:30

ONLINE,
100% élőben

 

Amiről szó lesz az ingyenes előadásban

Hol folyhat el a profit egy cégben

Nem elég dolgozni és szolgáltatni azt, amit ígértünk. Vannak fontos tényezők, amiket ha nem veszünk figyelembe, akkor nem csak a profit csökkenhet, hanem akár kemény veszteségeket is tudunk generálni.

Mi a titok a siker és a kudarc mögött

Vannak cégen belüli összetevők, amik egy céget a siker vagy éppen a kudarc felé tudnak sodorni. Ezeket a cégvezetők legtöbb esetben vagy nem ismerik, vagy nem tulajdonítanak neki akkora jelentőséget. Pedig ezek a legmeghatározóbb okok a sikerhez.

Gyakorlati megvalósítás

Csak olyan tippeket fogsz hallani, amelyek már a gyakorlatban bizonyítottak több száz hazai és külföldi cég esetében.

A képlet egyszerű: Megfelelő tudással nem csak a bukás kerülhető el, hanem a siker is garantált! Gyere el és tudd meg, mit kell tenned, hogy a Te céged is még sikeresebb legyen!

Az előadást tartja

Nemes-Nagy Szilvia

Vezetési és személyzeti specialista, a Performia Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója

Több, mint 40 éve oktat. 25 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6.000 vezető vett már részt több mint 1.500 cégtől. Küldetése, hogy a cégvezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén, hogy növelni tudják a vállalkozás termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted, és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz. Arról nem is beszélve, hogy az előadás végére egy meglepetéssel is készülünk, ami óriási segítséget jelenthet céged sikeres tevékenységéhez.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük számodra a hozzáférést, amin keresztül majd ingyenesen csatlakozni tudsz!