Pár nap, és Marten Runow elé megyünk a reptérre

Nagyon várjuk Martent! Természetesen, ha már meglátogat minket, egy fantasztikus tréninget is tart. Ez lesz a Hatalom az érzelmek felett képzés. A téma miatt mindenkinek hallania kéne egyszer az életében, de aki emberekkel foglalkozik, mert cégvezető vagy személyzetis, annak kötelező tananyag.
Ha eddig lemaradtál volna róla, itt nézd meg gyorsan Marten tréningjét>>

Marten Runow szeminarium
Jelentkezz rá most, hogy még elegánsan átutalhasd az árát, utána már csak a helyszínen tudod készpénzben fizetni, az meg elég maffiás. 🙂

Nemes-Nagy Szilvia is hazafelé kacsingat

Szilvink is lassan-lassan hazatér Koppenhágából. Remélhetőleg gyorsan befejezi a tanulást, és a tavaszt már velünk élvezi.
Amikor megérkezett, mindenképp kicsikarunk belőle egy beszámolót! Erről majd szólunk időben.

Új munkatárs a behajtási osztályon!

Sammy az új külsős munkatársunk! Úgy döntöttünk, hogy a behajtáson fogjuk alkalmazni. Magas tónusú, de ha kell, torokra megy! Ne tévesszen meg senkit, hogy tacskó méretű, mert Rottweiler a fejformája!


 

Marcsi szünetre megy

Marcsikánk elköszönt egy időre, de nagyon jó indoka van rá: kislányát várja, hogy kiegyenlítődjön a nemek aránya a családban. Ez már csak így igazságos!
Azért nem kell aggódni, otthonról még kicsit besegít nekünk, és amikor készen áll, várjuk vissza. Addig pedig Jocóval, Szandival és Lilivel teljesítjük gondosan átadott feladatait.
Várjuk nagyon a legújabb Performia-babát!

Marcsi és a Pocak – kislány!

 

Jocó akcióban

Még egy újdonság – Psszt, még nem publikus!

Naggggyon durva újítás készülődik a Performia műhelyében… Még nem árulhatjuk el, hogy mi az, de annyit már lehet tudni, hogy masszív előnyt fog jelenteni a munkaerő toborzásban!
Részletek később!

Csermák Ágnes
személyzetfelvételi specialista