Ingyenes előadás cégvezetőknek és vállalkozóknak

Hogyan növeld magasabbra a dolgozói hatékonyságot?

Jelen piaci helyzetben az emberi erőforrás megfelelő menedzselése nemcsak az átütő siker, hanem akár a túlélés záloga is lehet. Bármi legyen is a célod, a megvalósításhoz egy valóban hatékony  csapatra lesz szükséged. Tarts velünk az ingyenes előadáson és tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg a személyzeti problémáktól és hozhatod ki a csapatodból a maximumot!

INGYENES,
regisztrációhoz kötött

Időpont:

július

ONLINE,
100% élőben

 

Nem létezik életképes cég
egy hatékony csapat nélkül

Hiába tűzöl ki hangzatos célokat, ha nem tudod, kikkel együtt fogod elérni őket. Hiába van egy csapatod, ha a dolgozói hatékonyság alacsony, hiszen így nem fogod elérni az éves terveidet. Az összehangolt munka és a hatékony megvalósítás érdekében egy profittermelő munkaközösséget kell összeállítanod és megtartanod. Ehhez kínálunk komplett útmutatást az ingyenes előadáson.

Túlterheltség és szervezetlenség helyett jó hangulat és gördülékeny megvalósítás

Friss felmérésünk szerint a magyar cégvezetők csupán 6,8%-a elégedett a csapata hatékonyságával. A tapasztalatok szerint a munkakörök nincsenek jól behatárolva, ezért bizonyos kollégák túlterheltek, míg mások csak hátráltatják a növekedést. Szerencsére azonban ennek nem kell így maradnia. Tarts velünk az ingyenes előadáson és katapultáld az egekbe a dolgozói hatékonyságot!

Videó lejátszása

Az előadást tartja

Nemes-Nagy Szilvia

Vezetési és személyzeti specialista, a Performia Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója

Több, mint 40 éve oktat. 25 éve konzultáns, szervezetfejlesztési és vezetői képzéseket tart Magyarország mellett már Romániában is. Képzésein több mint 6.000 vezető vett már részt több mint 1.500 cégtől. Küldetése, hogy a cégvezetők képzettek legyenek a szervezés, a toborzás és a személyzetkezelés terén, hogy növelni tudják a vállalkozás termelékenységét, és ezáltal a morált. Célja, hogy egyre többen megtapasztalják, hogy lehet örömteli a vállalkozás.

Amiről szó lesz az ingyenes előadásban

Hatékonyság- és profitnövelés

Felfedjük azt a 3 hibát, amiért a legtöbb cégnél nem képesek az összehangolt, effektív munkavégzésre, így pontosan tudni fogod, mire kell figyelned.

Személyzetkezelés mesterfokon

Rávilágítunk arra, hogy miért nem működnek jól az áthelyezések és hogyan előzheted meg a fluktuációt, ezzel versenyelőnyt szerezve a saját piacodon.

Sikersztorik és gyakorlati példák

Számtalan sztorit és példát fogunk megosztani veled a gyakorlati megvalósításról, hiszen ezekből a hús-vér magyar mintákból lehet a legtöbbet tanulni.

A munkatársaid hatékonysága és jó állapota alapvetően határozza meg a céged sikereit és bevételét. Ha most rászánsz egy kis időt arra, hogy megtudd, hogyan javíthatsz ezen, később az egész év folyamán hálás leszel magadnak…

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz. Arról nem is beszélve, hogy az előadás végére egy meglepetéssel is készülünk, ami óriási segítséget jelenthet céged személyzeti tevékenységéhez.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük számodra a hozzáférést, amin keresztül majd ingyenesen csatlakozni tudsz!

“A Performia az egyetlen olyan személyzet kiválasztó cég, ami egy működő technológián alapul. Az évtizedek alatt tökéletesített tesztjeikkel pontosan be tudjuk lőni egy-egy jelöltről, hogy alkalmas-e nekünk, vagy sem. Enélkül olyan lenne embereket felvenni és úgy építeni a cégünket, mintha habarcs nélkül építenénk falakat. Meg lehet csinálni, de utána összeomlik, mint egy kártyavár.”

Koór Béla, Emirates Business Club