Sikeres toborzás tréning 1-2.

Sokan azt mondják, hogy a személyzet a cég “legjobb eszköze”.
De ez vajon mindig igaz? Az ügyvezetők közül sokan inkább azt mondanák, hogy ez a legnagyobb probléma. Az igazság az, hogy egy cég személyzete lehet fantasztikus, közepesen jó, kicsit rossz vagy akár szörnyű is.

A Sikeres toborzás tréning 1-2. (ez egyébként a legfontosabb HR képzés) arról szól, hogyan lehet gyorsan, pontosan és nagyon gyakorlatiasan megállapítani a jelentkező alkalmasságát, függetlenül attól, hogy az eredményeiről vagy éppen a problémáiról beszél. Néhányan jobbak a munkában, mint az interjún, mások jobban teljesítenek az interjú során, mint amilyen jók a munkában.

A körülményektől, az állás típusától, a megkívánt tapasztalattól, a tudástól, az IQ szinttől, a személyiségtől stb. függetlenül tudnod kell, hogy ki kicsoda. Tudnod kell, hogy mi az, amit valójában keresned kell, ezért képesnek kell lenned helyesen kiértékelni az információt és a jelölttel kapcsolatos benyomásokat.

A képzésen egyedülálló tudásra tehetsz szert, ezen kívül
begyakoroltatjuk veled azokat az eszközöket, melyek
segítségével kiválaszthatod a megfelelő embereket,
és a személyzeted valóban a “legjobb eszköz” lesz, amire építhetsz.

A Performia vezetői tréning egyedülálló módon
a te időbeosztásodhoz és a te haladási tempódhoz alkalmazkodik.

Nálunk nincsenek olyan hallgatók, akik “elvesztették a fonalat”,
vagy “lemaradtak”, mint bármely más hagyományos képzési formában.
A képzést akár ma, vagy legrosszabb esetben a következő munkanap el tudod kezdeni.

A képzés hossza: 5 nap

A TRÉNING ÁRA:

1 Fő esetén: 465 000 Ft+ÁFA/fő
2-3 Fő esetén: 432 000 Ft+ ÁFA/fő
4-5 Fő esetén: 395 000 Ft+ ÁFA/fő
Ismétlő ár: 39 500 Ft+ ÁFA/fő

    “A Sikeres toborzás tréning 1-2. sokat adott számomra, mivel az átadott tudáson kívül, illetve azzal együtt megváltozott a témában a gondolkodásom, szemléletem.
Tetszett az anyag, mivel egy átfogó és komplex tudásanyag, ami egyben segített megváltoztatni már berögzült, de nem hasznos tevékenységeimet. Sok mindenben megerősítést kaptam, amiben korábban bizonytalankodtam, mert azt gondoltam, csak az én érzéseim, de az üzleti életben nem igazak. Sok minden pedig új tudás volt, amit igyekszem a gyakorlatban is használni. Már rövid idő elteltével észrevettem, hogy a tanultak változtattak szemléletemen.

Maga a tanfolyam technikai része, mégpedig, hogy számítógép előtt ülve sajátíthattam el a tudásanyagot, roppant praktikus. Elsőre érdekesnek tűnt, majd elkezdem profitálni belőle, mivel akkor tanulhattam és olyan ütemben, ami számomra megfelelt. Nekünk cégvezetőknek nagyon fontos, hogy gazdaságosan osszuk be az időnket és ennek a rugalmassága ehhez hozzájárult. Ha 2 órám volt, akkor annyit, ha pedig 8 órám, akkor annyit maradtam. Ezen felül mindenki magának osztja be, hogy mennyi időt tölt a feladatokkal és hogy hányszor akar meghallgatni egy előadásrészt, amikről meg kell jegyezzem, hogy egy zseniális és humoros előadótól kapjuk meg.”

Kuszkó Gábor

0