A hosszú távon megfelelő munkatárs toborzása és kiválasztása

A toborzás, az új munkatárs keresése kihívás a legtöbb cégvezető számára.

Vagy senki sem jelentkezik az álláshirdetésre vagy többszáz egyformán silány önéletrajz érkezik, és a kiválasztás hosszabb, mint egy szupermaraton.

Mire kell figyelni a toborzás során?

Hogyan találja meg a hosszú távon is motivált, önálló munkatársat?

Ritka a képzett jelentkező. Az álláskeresők könnyedén felkészülnek a tipikus állásinterjú kérdésekre. Megtanulják kivágni magukat és szépen csengő mondatokkal leplezni a hiányosságaikat, hiszen a gyakori kérdések a kész válaszokkal együtt már 1 perc alatt elérhetőek az interneten.

Ezért ma már minden sikeres cégvezetőnek képeznie kell magát toborzás és kiválasztás témában, még akkor is, ha van HR-es a cégben.

Miért nem elég a személyzetisre rásózni az új munkatárs kiválasztását?

  • mert ő csak a tankönyvi kiválasztást tanulta az egyetemen, a munkaerőhiánnyal nem tud mit kezdeni
  • nem neki kell majd együtt dolgozni a kiválasztott emberrel
  • túl nagy befektetés egy új ember felvétele ahhoz, hogy a vezető kiadja a kezéből

Nem véletlen, hogy az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs is többezer állásinterjút ült végig, pedig biztosan akadt volna más dolga is a cégben.

A legtöbb magyar cégvezető belefáradt már a közönyös, önállótlan alkalmazottakkal való szenvedésbe, elege van belőle, hogy állandóan a személyzeti problémák veszik el az idejét a fontos munkától. Ismerős?

A problémák oroszlánrésze megelőzhető, ha a vezető ért a toborzáshoz és kiválasztáshoz!

„Érthető sok jó gyakorlati példával alátámasztott előadás volt. Használható információk.”
Demeter Éva
Életmódtréner.hu Kft.

„Világos, konkrét, egyértelmű, életszerű és 100%-ban használható ismeretanyagot kaptam. Örülök, hogy eljöttem!”
Pásztor Tímea
Gazdasági vezető
Total Lux Kft.

„Egyszerű és hatékony eszközt kaptam a munkaerő felvételhez, mellyel időt és energiát lehet spórolni és a lényeges adatokra koncentrál.”
Tóth Zsuzsanna
személyzeti vezető
MASCO Kft.

Új toborzási módszerek − Hogyan építsd fel a csapatod? előadás

A kiválasztás 4 szempontja
A Performiánál mi 4 tényezőt veszünk figyelembe a kiválasztáskor. Ezzel a módszerrel megtaláljuk a lojális, hatékonyan dolgozó és hozzáértő munkatársakat. E köré a 4 téma köré kell építenie a kiválasztást, hogy ne fogjon mellé.

Hogyan mérhető pontosan a hatékonyság?
Minden munkakör hatékonyságát lehet mérni. Még azt is, amiről elsőre nem gondolnánk. Az előadáson kiderül, hogyan. Ez a meglévő munkatársak értékelésében is nagy segítség a vezetőknek.

Hogyan alkosson objektív képet a jelentkező személyiségéről?
Az állásinterjú során mindenki kicsit másnak mutatja magát, hiszen ez egy stresszes helyzet, ahol az alanynak meg kell felelnie. Csak kidolgozott stratégiával lehet kicsalogatni a személyiséget a csigaházból.

Hazugságvizsgálat egyszerűen
Mi az az egy dolog, amivel ki lehet szűrni a ködösítőket? Tanuljon meg egy olyan alapvető fontosságú módszert, mellyel a kockázatot a nullához közelítheti. Megmutatjuk, hogyan tartsa távol cégétől a hazudós jelölteket.

Az Új toborzási módszerek − Hogyan építsd fel a csapatod? előadás a gyakorlatban használható tudást ad. Enélkül a kiválasztás csak szerencsejáték.

Mennyibe kerül az előadáson való részvétel?

A részvételi díj 9.900 Ft/fő, mely tartalmazza a jegyzeteléshez szükséges eszközöket és kávét, pogácsát, frissítőket is.

És most jöjjön egy kis meglepetés!

Ha Ön jelentkezik az Új toborzási módszerek − Hogyan építsd fel a csapatod? előadásra, a 9.900 Ft/fő árba beleszámítunk egy ajándékot is:

Magyarország első HR-hangoskönyve

A személyzetfelvétel titkait élvezetes és érthető formában hallgathatja otthon vagy vezetés közben a Performia által készített hangoskönyvről. A „Hogyan vegyük fel a megfelelő embert” című CD Marten Runow világhírű HR (toborzási) specialista előadása Beleznay Endre színművész kiváló tolmácsolásában.

Időpontok:

2017. december 12., 9:00 – 14:00

2018. január 30., 9:00 – 14:00

2018. február 27., 9:00 – 14:00

Előadó: Szűcs-Torma Mária, Performia Hungary Kft.

Szűcs-Torma Mária a Performia kiválasztási és jelölttesztelési szakértője. A magyarországi Performia társalapítója és a kezdetektől fogva oszlopos tagja. Napi szinten toboroz és választ ki munkatársakat az ügyfelek cégének. Addig nem nyugszik, amíg meg nem találja a megfelelő embert a pozícióra! Az állásinterjú nagymestere, a tesztelésben pedig Magyarországon valószínűleg neki van a legtöbb tapasztalata, egy pillantásra megmondja az eredmények alapján, hogy mire lehet számítani a munkatárstól.

Részvételi díj: 9.900 Ft + ÁFA

Helyszín: 1112 Budapest, Nevegy utca 15.

Mivel a Perfomia közvetlenül cégek működését hivatott segíteni a hatékonyabb személyzeti tevékenység elérésében,  fenntartjuk a visszautasítás lehetőségét HR tanácsadó és munkaerőközvetítő kollégák jelentkezése esetén.

Jelentkezés itt

0