Szolgáltatások

Bevezető képzések

Új toborzási módszerek − Hogyan építsd fel a csapatod?
Senki sem jelentkezik az álláshirdetésre vagy többszáz egyformán silány önéletrajz érkezik, és a kiválasztás hosszabb, mint egy szupermaraton?

Online személyzetfelvételi előadás
Milyen eszközök, milyen állásinterjú kérdések kellenek, hogy ne engedjen fizetett ellenséget a cégébe?

Vezetői képzések

Professzionális személyzetfelvételi csomag 2 napos élő tréninggel
Ez a képzés annak a vezetőnek szól, aki nem folyton a kiválasztással akar foglalkozni, hanem a céget akarja fejleszteni, a meglévő emberekre akar figyelni, hogy jól bánjon velük. Ne kísérletezz a rossz emberekkel, hirdetésekkel! Ne tölts időt a kiválasztással újra és újra – vedd fel egyből a jó embert. Mostanra valószínűleg a csalódásokból már tudod, hogy kellenek a személyzetfelvételhez megbízható eszközök. Ezeket az eszközöket kapod meg a tréningen.

Professzionális személyzetfelvételi csomag
Mitől lesz megbízható a személyzetfelvétel? Gyorsaság és egyszerűség: hogyan tudjuk a nekünk kellő információt kiszedni a jelöltből úgy, hogy a lehető legkevesebb időt vigyen el a termeléstől? Ne a szimpátia és a szerencse legyen a döntő tényező az új munkatárs felvételében!

Csapatépítő specialista
Hogyan lehet gyorsan, pontosan és nagyon gyakorlatiasan megállapítani a jelentkező alkalmasságát, függetlenül attól, hogy az eredményeiről vagy éppen a problémáiról beszél?

Interjútechnikák tréning
Valóban meg akarod ismerni a jelölteket az állásinterjún, hogy jó döntést hozz? Ha eddig szimpátia alapján vettél fel új munkatársat, mint a legtöbb vezető, akkor most eláruljuk, hogy van ennél biztosabb módszer is.

Kick Off Training
Hogyan érjük el, hogy egy új munkatárs gyorsan termelésbe álljon?

A sikeres posztra helyezés módszertana
Rengeteg idődet és erődet emészti fel az újak betanítása? Mindig kiderül a próbaidő végére, hogy nem a megfelelő embert vetted fel? Te is érzed néha úgy, hogy púp a hátadra az új munkatárs?

A siker lépcsői szeminárium
Hogyan kontrolláld a céged statisztikákkal? Mit tegyél, ha a forgalmad jelentősen visszaesett? Mi szabhat gátat a növekedésnek, és hogyan lendülj át ezen?

Egyéb vezetői képzések

A vezetői kommunikáció kulcsa
Több teljesítést akar elérni több erőfeszítés nélkül? Szeretne stabilabb lenni a kemény helyzetekben és tárgyalásokon? Szeretne még magabiztosabban kommunikálni?

Vámpír szeminárium
Miért van az, hogy néhányan gyakrabban betegek, mint mások? Miért vannak olyanok, akik hajlamosak a balesetekre? Van-e valami oka annak, hogy néhányan úgy élik az életüket, mintha hullámvasutaznának, egyszer jól mennek a dolgok, máskor nem?

Megoldás a személyzeti problémákra
Te milyen személyzeti problémával küzdesz? Felelősségvállalás, motiváció hiánya? Folyamatos hibák a munkában? Nincs meg a tulajdonosi szemlélet? Belső feszültség a cégben?
Tanuld meg kezelni ezeket az akadályokat!

Hogyan gyárts profikat a munkatársaidból?
Mit tehetsz, hogy a munkaerőhiány idején is képzett munkatársaid legyenek?

A jó PR megszerzése tréning Marten Runow-val
Mi kell ahhoz, hogy sok jelentkező legyen az álláshirdetéseidre? És mi kell ahhoz, hogy meg tudd tartani a jó embereket? Talán elsőre furcsa lesz a válasz: a jó PR.

Marten Runow értékesítési tréningje
Miért érdemes az értékesítést is Martentől tanulni?
Martennek volt egy álma, és ezt eladta a fél világnak. Megálmodta a Performiát, és értékesítette az ötletet 5 kontinensen, 38 országban. Egyébként közben képzett és vezetett is értékesítőket. Ezt a képzését már sok országban sikerrel tartotta meg, most végre hozzánk is eljött vele.

51 probléma és megoldás tréning
Tudtad, hogy a legtöbb cégben a munka 50%-a teljesen felesleges? Elárulok egy titkot: ez NEM természetes velejárója a cégvezetésnek. Nem minden cég működik így. A felesleges munkától meg lehet szabadulni! Hogyan?

A pénzről tabuk nélkül
Egy szeminárium arról, hogyan tudsz több pénzt megtermelni jó pénzügyi döntésekkel, és arról, hogyan előzd meg a szükségtelen veszteségeket, kiadásokat.

0